2777
2789

وای چه زندگی لاکچری 

خوش به حالت🥲

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا قسمتت کنه خواهر 🤣

نه عزیزم من تحمل این همه خوشبختی رو ندارم

ولی حرص نخور بچه ها باید اندوخته های روانی پررنگی داشته باشن

بذار لذت ببرن 

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ظرف آب نیست. به آب شیرین کن وصله مستقیم

بابا یکم داد بیداددددد کنننن

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یه عکس میذارم ببین. گوشه ای از آثار هنری بچه هاست.خدایا شکرت

خوش به حالشون

چه مامان خوبی دارن

عزیزم خیلی شل گرفتی خب. رسما از فرم خونه درومده. سرشونو با یه چیز معقول گرم کن. یه سفره پهن کن یه گوشه، یه لگن یا تشت آب کن بریز کوچیکه رو بذار توش بذار بازیشو بکنه اگرم شیطنت کرد بگو کلا نمیذارم سمت آب بری تشنه میمونی. بزرگه رو هم یه پد پهن کن بگو اگر قراره جیش کن کلا همون جا بمون نیا 

هنوز ۴ نشده.تازه از پوشک گرفتم گاهی یادش میره بگه. لباسش خیس میشه

دختر منم 2/5 هستش 

هنوز یاد نگرفته بره دستشویی 

فقط شماره دو رو میره

وگرنه جیش گاهی ک حواسش نیست در میره من انقدر عصبی و حرص میخورم همش بهش میگم بره دستشویی ولی گاهیی درمیره

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....