2777
2789
عنوان

به نظرتون حرفایی که به مامانم زدم اشتباه بود دلمو شکوند

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام جوگیر میشه جلو زن داداشم من و ضایع میکنه که اون بخنده

احساس میکنم چون با شما سرد بودن و الان به خاطر رفتار گرم ایشون باهاشون خیلی گرم میگیرن، یه کم هم حساس شده‌ی عزیزم. منم جات بودم حساس میشدم.

ولی شاید این خانم باعث شه کلا نوع رفتار خانواده‌تون تغییر کنه.

خانوادهٔ همسر من هم همین بودن. من خیلی گرم و برون‌گرا و خوش‌برخوردم. اوایل که میرفتم اونجا، تعجب میکردم که اصلا همو بغل نمیکردن. مادرهمسرم اصلا جز موقع عید یا روبوسی برای سلام‌علیک همسرمو بغل نمیکردن. من ته پیامهام وقتی به مادرشوهرم میگفتم بوس، خجالت میکشیدن 🤭 خب واقعا از دو خانوادهٔ کاملا متفاوت بودیم من و همسرم.

الان ولی بعد از ۱۵ سال می‌بینم چقدر راحت‌تر به هم ابراز احساسات میکنن. 

برای شما هم ایشالا همین‌طور میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه تلفنی

اشکال نداره بعضی مادر عروس و داماد بیشتر از بچه های خودشون دوست دارن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بابام جوگیر میشه جلو زن داداشم من و ضایع میکنه که اون بخنده

اگه این جوری هرموقع  اونا خونه پدرتن تو نرو دلیلشم واضح بگو

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
احساس میکنم چون با شما سرد بودن و الان به خاطر رفتار گرم ایشون باهاشون خیلی گرم میگیرن، یه کم هم حسا ...

عزیزم من دیگه عادت کردم کلا بی حوصله و سر شدم کلا دیگه دوست ندارم کسی و بغل کنم کسی و بوس کنم رو زن داداشم حساس نیستم من خیلی دوسش دارم ولی اذیت میشم وقتی پیش همیم خانواده ام جوگیر میشن بدی های من و پیشش میگن من و ضایع میکنن 

عزیزم من دیگه عادت کردم کلا بی حوصله و سر شدم کلا دیگه دوست ندارم کسی و بغل کنم کسی و بوس کنم رو زن ...

حق داری. واقعا فاز مامانتو درک نمیکنم.  کی میاد دخترشو جلوی عروس تخریب شخصیت کنه. 

برات مهم نباشه.  من بودم زمانیکه هروسمون اونجا بودنمیرفتم و جداگانه با خود برادرم رفت و آمد میکردم.  

اعصابم حداقل راحت بود