2777
2789

یه کوه ظرف نشسته دارم

به شوهرم گفتم ماشین ظرفشویی بخر

گفت تو قبل از اینکه بذاری توی ماشین باید آشغال ظروف رو بایه دستمال تمیز کنی

ظرفای خورشتی رو هم آب بکشی وچربی و لکه روغن و رب گوجه شو پاک کنی

خب یه کف هم بزن بره

قانع شدم.... 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

کف بازی که خیلی خوبه😍

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

حتما با دستکش انجام بده قول میدم اذیتش برات نصف میشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اینو راست میگه خدایی منم متنفرم از ظرف شستن ولی ظرفشویی بیشتر وقت میگیره،به نظرم ظرفا رو کم کم بشوری ...

شما ظرفشویی دارید؟ 

همه اینایی که شوهرم گفت راست گفته؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حتما با دستکش انجام بده قول میدم اذیتش برات نصف میشه

اصلا بدون دستکش و پیش بند ظرف نمیشورم

یعنی بدون دستکش نمیتونم

توی ظرفشویی باید مواظب باشی که اشغال و دونه برنج نره ولی کار اشتباهیه که اب بکشی بذاری داخلش تعمیر کار ماشین میگفت فقط اشغال نره ولی اگر ابکشی کنید ظرفا خط میفتن نیاز نیست دستمال بکشی حتی 

منم همینم

تا به شوهرم میگم از ظرف شستن خسته شدم میگه مامانمم همینو می‌گفت😶خب پاشو یه کمکی برسون مرررررد

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

اره دقیقا بخدا راست گفته 

من ماشین دارم خیلی خیلی کم تو مهمونی های شلوغ استفاده میکنم ظرف که زیاده با خواهرام یا خواهرشوهرا اشغالاشو تمیز میکنیم میزارم ماشین 

ولی حس بدی دارم از ماشین خوشم نمیا 

وسواس دارم فکر میکنم هیچی بهتر از دست خودم میست بشورم تمیز اب بکشم چندبار خوب تا تمیز شه بیخیالش بشم 

التماس دعا 🤲😭 خدایا رَحمی به حال دلم کن 🥹

بیام خونتون 

من عاشق ظرف شستنم😅

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
2810