2777
2789
عنوان

دوست دارم خواهرشوهرمو بلاک کنم

165 بازدید | 6 پست

خیلی رو مخمه. حالم از رفتاراش به هم می خوره. تو واقعیت آزارم میده بعد توی مجازی تا یه پست میذاری  واسه اینکه جلو بقیه شو بده که خواهرشوهر خوبیه میاد کامنت قربون صدقه میذاره. حال به هم زن.

تو واقعیت نمی خوام باهاش ارتباطی داشته باشم. دوست دارم توی اینستا هم حذفش کنم. می دونم از این حرکت خیلی می سوزه چون می ترسه بقیه بفهمن مخصوصا فامیلاشون و واسش بد بشه . آخه جلو فامیلاش یه جوری وانمود می کنه که انگار خیلی با زنداداش هاش صمیمیه.

الان من 20سالمه ینی نظر ندارم؟ 😐

ولی با این زجرایی ک کشیدم از درون 45سالمه بهمین خاطر میگم😁

دقیقاااا منم همین خاهرشوهر و دارم تازه مامانشم همینطوره از جلو باهات شیش شیشن،  اما از پشت سر: 

دیدی چ سلیقه بدی دارع؟   اخلاقشو ببین با داداشم چجوریه؟  

زبونش سه متره؟  و.... 

متاسفانه هررربارم دستشونم جلوم رو میشه، ولی از رو نمیرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان من 20سالمه ینی نظر ندارم؟ 😐ولی با این زجرایی ک کشیدم از درون 45سالمه بهمین خاطر میگم😁دقیقاااا ...

ای جانم نه من در واقع باید امضا رو حذف کنم. راستش یه روز یه نفر که سن پایین بود خیلی بی احترامی کرد منم از لج این امضا رو گذاشتم. هر چقدر هم بهش توضیح میدادم متوجه نمیشد و فقط بی احترامی می کرد.

منم درگیر چنین چیزی هستم. واقعا دیگه حتی نمی تونم تو صورت خواهرشوهرم نگاه کنم از بس ازش متنفرم

ای جانم نه من در واقع باید امضا رو حذف کنم. راستش یه روز یه نفر که سن پایین بود خیلی بی احترامی کرد ...

عزیزم اصلا خودتو بابتش ناراحت نکن 

میدونم توام حتما دوس داری کسی ک میخاد باهات بد باشه جلوتم بد باشه، درواقع از نقش بازی کردن جلوت بیزاری.. میدونم 

شوهرم خیلی تعریفشونو میکرد پیشم، ولی تا میخاستم چهره واقعیشونو ب شوهرم نشون بدم رابطه منو شوهرم خیلییی بد شد چون باور نمیکرد منم عصبی میشدم

بیخیالشون شو ابجی 

دلت و سرد کن 

سخته ولی شدنیه🤍