2777
2789

همه درد کاذب دارن تو هفته های بالاتر؟

یا بعضیا همون درد زایمان اصلی فقط میاد سراغشون؟

چندساعت پورسه درد تا زایمانتون طول کشید؟

+ باردارم ماه های آخرم و تجربه اولمه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک از درد داشتم .....میشدم 

ولی چون دولتی خواستم زایمان کنم پذیرش نمیکردن 

اخر سر کیسه اب پاره شد زایمان شدم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من بچه اولم ۴۰ هفته و دو روز بود هیچ دردی نداشتم بستری کرد امپول فشار زد اول تا اخر ۲ ساعت شد به دنیا اومد بچه دوم نچرخید به پا بود بازم دردی نداشتم ۳۸ هفته سزارین شدم عزیزم هر کسی یه جوریه حتی دو تا بچه با هم فرق دارن نگران نباش تحت نظر باش انشالله به سلامتی به دنیا بیاد 

۷ ساعت شد..دوستم ۳ ساعت

قبلش درد کاذب نداشتی؟

بعد اینکه چند هفته زایمان کردی؟آفرین به دوستت ورزش مرزشی کرده بود؟

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

درد زایمان وبارداری رو نمیدونم چطوره اول 36هم ختم بارداری داشتم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

من اصلااااا درد نداشتم

اصلا

شما بگو یه نوک سوزن

توپ بزرگ هم خریدم روش مینشستم بپر بپر میکردم

تو شبها میرفتم با همسرم جای خلوت ، میدویدم ک دهانه رحم باز بشه یا درد شروع بشه

اصلا و ابدا دردی نداشتم

تا لحظه آخر دهانه رحم اصلا باز نشد

نبض و قلب بچه اومد پایین

بردنم سزارین ساعت ۷ صبح

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
قبلش درد کاذب نداشتی؟بعد اینکه چند هفته زایمان کردی؟آفرین به دوستت ورزش مرزشی کرده بود؟

نه.

۳۸ هفته.

با دستکاری دکتر دردام شروع شد..

نمی دونم..اره پیاده روی زیاد داشت

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز