2777
2789

مثلا میگه روز زایمانت من باید اول بیام بچه رو ببینم ... باید تنها باشیم  هیشکی تواتاق نیاد .. بعدش بیان ..

میگم من که نمیتونم به مامانم و بابام و یا حتی مامان خودت بگم نیاین که .. چیزایی میگیا .. میگه در هرحال من اول باید بچه رو ببینم 

خیلی لوسه .. من بمیرمم میگه کسی نیاد خودش منو تنهایی میخاد بزاره تو قبر 

میترسم یهو خانوادم متوجه حرفاش و رفتاراش بشن 

ناراحت شن  

بهترین رفتار چیه؟

هر بژی کورد

سرتو بکوبی تو دیوار

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو این چیزا دست ما نیست . من که زاییدم معلوم نیست چه حالی باشم بچه هم دست پرستارا هست اختیارش اون لحظه با من نیست که چیزی بگم خودت هر کاری میخوای بکن . ولی سخت نگیری روز اولی حال همه رو خراب کنی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
همون

رآه حل خودت منطقیه بنظرم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خوب بهش بگو باید تو بیمارستان از پشت در تکون نخوری تا اولین نفر بیای تو ... بعدم به پرستاری که میارتت بخش بگو خانم لطفا اول شوهرمو صدا بزنید بیاد تو ...دوست دارم اولین کس باشه به اونا تاکید کنید

امید آخرین چیزیست که میمیرد
بهش بگو این چیزا دست ما نیست . من که زاییدم معلوم نیست چه حالی باشم بچه هم دست پرستارا هست اختیارش ا ...

خب همین دیگه .. منم همینارو بهش گفتم 

یبارم روز عروسیمون سر اینکه داداشم دستمو گرفت منو از رو پل رد کرد یکماه باهام سرسنگین بود

هر بژی کورد
یعنی اگه مامانم اومد یا مامانش اومد از در میفرستتشون بیرون؟؟؟

حس میکنم صرفا ی حرفی بوده ک زده توام بزرگش نکن ک حساس بشه 

بگو باشه و رد شو صد در صد اونروز انقدر سرش شلوغه و استرس داره ک اصلا یادش میره این چیزا

یعنی اگه مامانم اومد یا مامانش اومد از در میفرستتشون بیرون؟؟؟

پدره ذوق داره 

من جای شما باشم حتما با مهربانی به مادرم و اطرافیان میگم که اول بزارید همسرم بچه رو ببینه مگه چیه.

چرا سختش میکنید همه چیو