2777
2789

مامانم از اوناست ک خودشو و انرژی مثبت و هردفعه میخواد خونه برق بزنه و ناراحتی ای چیزی نباشه

از اوناست ک هرروز میخواد پاشه بره ب خالم سر بزنه  اونام اطلاعات ازش میکشن بیرون

مامانم هردفه ی چیزی میگه بهم من تحملم کمه

ب بچم میگه چیمس میخوری میریزی زمین

الان جارو کردم

تا از سرناراحتی با بچم  دعوامیکنم میگه شوهرت خوب ولت کرد

تو سگ اخلاقی آدم میخوری بیچاره شوهرت

خانوادم همش خداخدامیکنن که  اونا (خانواده شوهرم)التماسمو بکنن من برگردم

خب من ناراحتم

ولی اصلا اینجا حق ناراحت شدن ندارم!

گریه کنم میگن  تو که دلتنگ شوهرتی چرا اومدی

میترسم برن یکاری کنن برگردم

صبی مامانم میگفت خوب ولت کرد

دیدی محل سگ بهت نذاشتن؟

از خونه برو

اعصاب بهمون نذاشتی

بساطیه

جهازمو قراره اخرهفته جمع کنم

ی خونه کوچیک اجاره کردم ازخدام بود امروز جمع کنم فقط برم برم برم برم....😭😭😭

ناگفته نمونه بخاطر خیانت شوهرم هرچند عاشق زندگیم بودم ولی نمیخوام برگردم

ابنم بگم ک اصلا منتمو نکشیدن

التماسم نکردن

و قسنگ تو پروسه طلاق دارم میدم جلو

مثلاً من خواستم با بردن جهازم اونا رو بترسونم که از تصمیمم منصرفم کنند برای طلاق ولی اصلاً آب از آب تکون نخورد و برادر شوهرم به راحتی زنگ زد گفت کی می‌خوای ببری تا چند نفر از ما و چند نفر از شما بیان شهادت بدن و راحت ببری اصلاً نگفتن که تو کجا وسایلتو می‌خوای ببری یا بیا برگرد سر خونه زندگیت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم هر اتفاقی میفته برات دلتون شاد شه و لهترین اتفاق زندگیت شه ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید 😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
مثلاً من خواستم با بردن جهازم اونا رو بترسونم که از تصمیمم منصرفم کنند برای طلاق ولی اصلاً آب از آب ...

عزیزم الان داغن نمیفهمن 

شور هوس از سر بابای بچه ات افتاد میفهمه چه گوهی خورده

از مامانتم جدا شوعجب دوره ای شدهپسر پرستی داماد پرستی موج میزنه

گلم خونوادم حرف درمیارن برام

چند شب پیش تو ماشین با بابام حرفم شد و بابام برداشت بهم گفت  تو طلاق بگیری حق نداری پاتو اینور اونور بزاری حق نداری خونه جدا داشته باشی من اعصابم این چیزا رو اجازه نمیده من اخلاقم این چیزا رو اجازه نمیده

گفتم عجب....

من جدا زندگی میکنم توهم نمیتونی جلوموبگیری

مردمم بلانسبت گ...وه اضافه میخورن

ب من چ

هرچی میگن بگن

والا منی که مجردم دیگه تحمل خونه پدری رو ندارم کلا از یه سنی باید فرار کرد رفت ، دیگه چ برسه بعد از طلاق بخوایی برگردی پیششون، روانی میشی

اگه میتونی یه اتاق ۲۰ متریم اجاره کنی ولی پیششون نباشی برو، یه کار مث منشی، فروشندگی و....پیدا کن. یا برو آموزشگاه یه مدرک حسابداری بگیر 

مرسی عزیزمانشاالله مشکل شمام حل بشهصلوات فرستادم واست

فداتشم شما هم مشکلت حل شه انشالله 

اگه خانوادت بهت گیر نمیدن با بچت بیرون برو برا روحیتون بهترهه 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭