جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کنارشون نشینید که تا بزرگی درگیری نصیحت از من معلم ننوشت بزار بدون مشق بره تا عواقبش ببینه
آخه ۶ سالشونه .چه درکی دارن.باید بشینیم و یاد بدیم .مگه میشه تنهایی خودشون.الانم درسا سنگینن.کاملا باید اموزش ببینن..حتی معلمشون مدام تاکید میکنه یا مهم اموزش در خانه است..مثل اولین قدمهای زندگیه.که با کمک ما راه رفتنو یاد گرفتن .دیگه احتیاجی ندارن.الان بنظرم تنهایی نمیشه
درسته ،ولی بچه با بچه فرق داره.بنظرم اصلا درست نیست برای تمام بچها یک نسخه پیچید.پسری هست بدون کمک چند صفحه مشق مینویسه .بچه ای هم هست با هزاران کمک و توپ و تشر یک کلمه هم نمینویسه
گوشاشو تیز میکنه نکنه دوستاش تو کوچه باشن خودش نرفته باشه بازی کنه ...برعکس اون به من میگه اروم خودم مینویسم فقط گوش میده ک دوستاش کی میان تو کوچه ..از تابستون یه گربه لاغری داره تو کوچه ..باور کن توجه به گربش بیشتر از درسشه ...هی میره سرک میکشه تو کوچه هی میاد یه خط مینویسه
هتذفری بذار نشنوی چون واکنش نشون بدی تا آخر عمرت درگیر چونه زدنی
منم جلو خودمو گرفتم اوکی شد
تا عادت کنه به نوشتن
فقط زمان خواب و بیرون رفتن رو فیکس کن که خودش بدونه کی وقت داره
من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید