2777
2789

منم کامنت گزاشتم من ک تو اتاق همش تنها میخوابم اونم تو اتاق تاریک چشتون بد نبینه همون موقع کل شبو نتونستم بخوابم تپش قلب و ترس گرفتتم ینی چشمم زده؟😐کلی بدبختی دارم همینم کم مونده بی خوابیم بکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم نمیدونم چم شده سه شبه کابوس میبینم الآنم باوحشت از خواب بیدار شدم 😭😭😭

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
منم نمیدونم چم شده سه شبه کابوس میبینم الآنم باوحشت از خواب بیدار شدم 😭😭😭

من 3 ساله اینجوریم 🥹

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آدم گاهی خودش ، خودشو چشم میزنه . شما هم ظاهرا همینجوری شدین وگرنه اون استارتر بیچاره چیکاره بیده ؟😐😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
اره چش دیدن مارو ندارن حالا تو یه چی از خودت بگو اگ چشت نزدن فشم بده

به به چه دخمل قشنگی 😁😁😁بیا چشت زدم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
تو زمونه حالا همه چی ممکنه 😂

یعنی چشم زخم زنندگان آپدیت شدن و خودشون رو با تکنولوژی‌های روز منطبق کردن ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .