2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی حالمو از هرچی پسره زد بهم با من بود با یه دخترم که سه سال ازش بزرگترم بود بود اصلا رو مخ

نگران نباش ایشالا دومی نکستت میشه اون سختیارو میشوره میبره

ما فرزندان کوروشیم..🤍
ای بابا چه سخت 😶😓🤦‍♀️ من از وقتی جدا شدم اینجوری بدون گرایش شدم و به نظرم مردا کلا نچسب هستن

البته همسر من آدم خانواده دوستیه و بخاطرمون هرکاری میکنه رفتارش باعث شده تحملش زیاد برام سخت نباشه اما در کل به نظرم مردا مشمئز کننده ن اگر خوب نباشه اصللا نمیتونم تحملش کنم اصلا

دارم ولی میخام دوسدخترم داشته باشم🥺😂

دوست دختر هم که داری 😂 دخترت بهترین دوست دختر 🥰 مگه دوستی عزیزتر از دختر خودِ آدم وجود داره ؟🤩

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
البته همسر من آدم خانواده دوستیه و بخاطرمون هرکاری میکنه رفتارش باعث شده تحملش زیاد برام سخت نباشه ا ...

به نظرم شما که متاهلی اینجور حس و تفکر خیلی آسیب زننده هست برای خودتون و زندگیتون .اگه تونستید حتما پیش یه طرحواره درمانگر خوب برید چون اینجوری به جای لذت زندگی همش عذاب میشه براتون

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
شاید اگه با عشق ازدواج میکردی نظرت این نبود

هیچوقت به جنس مخالف کششی نداشتم ۲۰ سالگی ازدواج کردم دوم دبیرستان یه پسری یکسال تموم دنبالم بود بازم بهش حسی پیدا نکردم 

ازدواجمم کاملا با اجبار بود فقط دوست داشتم درس بخونم به حدی کتاب میخوندم که خانواده م نگران شده بودن 

2810