2777
2789
عنوان

کیا ساکن کرجن

160 بازدید | 26 پست

من دنبال کارم 

کسی ک کرج هستش و دنبال کاره بیاد باهم یجا مشغول شیم 

تنهایی آدم ب جایی اعتماد ندار 

ولی چن نفر باشیم باهم بریم بیایم آدم خیالش راحت 

ممکنه طرف نزدیک شما نباشع

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
مرسی گلم

فداتشم 

عزیزم تو تاپیکات خوندم فک کنم پرستاری چجوری میشه من تو بیمارستان کار کنم 

کنکور نمیتونم بدم چون رشتم انسانیه کلی راه باید طی کنم اوو باید معدل اینا ترمیم بزنم ۲۲ سالمه چیکار کنم

میتونی ازمون بدی اگ قبول بشی بعنوان کمک پرستار کار کنی یا بعنوان خدمات

وای ن خدمات😭کمک پرستاری همون بهیاری ک میگن خوب نیست اصلا 

برا اینکه بتونم دسیار جراح شم همون تکنسین باید چیکار کنم

وای ن خدمات😭کمک پرستاری همون بهیاری ک میگن خوب نیست اصلا برا اینکه بتونم دسیار جراح شم همون تکنسین ...

اگ منظورت کار تو اتاق عملع یاباید پرستاری قبول بشی یا هم اتاق عمل سنت کمه ک چرا کنکور مجدد نمیدی

اگ منظورت کار تو اتاق عملع یاباید پرستاری قبول بشی یا هم اتاق عمل سنت کمه ک چرا کنکور مجدد نمیدی

عزیزم من رشتم انسانی دیگ چحوری من تجربی کنکور بدم چون جوری شده ک معدل ۱۱ و ۱۲ مهم ینی من باید این دوسال معدل ایجاد کنم بعدشم کنکور 

عزیزم من رشتم انسانی دیگ چحوری من تجربی کنکور بدم چون جوری شده ک معدل ۱۱ و ۱۲ مهم ینی من باید این دو ...

اره متاسفانه شرایط کنکور سخت شده برا پشت کنکور موندن 💔بببین ولی یچی بگم قرار نیست حتما از طریق درس ب جایی برسی الان پول تو مشاغل ازاده اگ میتونی برو ی حرفه یادبگیر مثلا بادکنک ارایی واینجورچیزا 

اره متاسفانه شرایط کنکور سخت شده برا پشت کنکور موندن 💔بببین ولی یچی بگم قرار نیست حتما از طریق درس ...

اره ولی خیلی دوس دارم کارم اداری باشه 

حالا شما شوهرت پرستاره دوستی جیزی ندار من باهاش اوکی شم منو با پارتی ببره 😂😂😂🤦‍♀️

2810