2777
2789
عنوان

از خرجایی که میکنم خجالت میکشم

1090 بازدید | 23 پست

این چند وقته خیلی خرج کردم 

کلاس اضافه مدرسه فقط زیست و شیمی گزفتم

یه ازمون ماز گرفتم

با کتابای تستی و تشریحی

جمعا فک کنم از تابستون به الان نزدیک ۲۰ ۳۰ میلیونی شده

به علاوه خرجای چرت و پرت جزوه مدرسه و شهریه زبان وووو

حقوق بابام کلا ۴۰ ۵۰ میلیونه 

من واقعا خجالت میکشم و میترسم ازینکه نمرم کم بشه یا نتیجه بدی داشته باشم که شرمندشون شم

امیدوارم بتونم رو سفید شم

اگه تجربه ای چیزی دارین به من دهمی تجربی بکنین که این مسیرو هموار تر کنم برا خودم

اینم بگم تا الان هیچ درسی تلنبار نشده و همه چی خونده شده و فقط یخورده ازمون اغازین یعنی از پایه قبلیمو گند زدم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی اینجوری یکی م من ک 

بابام بخاطر ۶۵ هزار تومن خوراکی ک خریدم جلو همه نشست گفت فلان قدر کوفت کرد خجالت زده م کرد . 

خدایا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
فقط خواهش می کنم تو فضای مجازی نگردکمتر گوشی دستت بگیر تا نتیجه بهتر بگیری

تمام سوشال مدیا هارو حذف کردم بجز تلگرام که چنل استادم توشه 

نی نی سایتم کم کم باید حذف کنم دسترسی شو ببندم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

چندتا کتاب گرفتی یعنی ؟ 

ممکنه بگی چی گرفتی؟

من پسرم کلاس دهم ولی اصلا نمیدونم باید چی کنم از کجا شروع کنه اصلا 

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
حقوق بابات ۴۰_۵۰ تومنه !! 🌚غصه چبو داری

۴۰ ۵۰ تومن هیچی نمیشه واسه یه خانواده ۴ نفره

بعد من اینهمه خرج دارم واقعا خجالت میکشم

همون ۴۰ ۵۰ میلیونم بابام ۲۰ سال زحمت کشیده به این جا رسیده

یکی اینجوری یکی م من ک بابام بخاطر ۶۵ هزار تومن خوراکی ک خریدم جلو همه نشست گفت فلان قدر کوفت کرد خج ...

ما مثل اسی نیستیم😅😔💔

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چندتا کتاب گرفتی یعنی ؟ ممکنه بگی چی گرفتی؟من پسرم کلاس دهم ولی اصلا نمیدونم باید چی کنم از کجا شروع ...

واسه هر درس تخصصی یه کتاب تست یه کتاب تشریحی

واسه دروس عمومی فقط تشریحی گرفتم