2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم😕

127 بازدید | 11 پست

دخترم کلاس اول هر چی باهاش کار میکنم گوش نمیده سه ساعت وقت برد تا یک خط بنویسه کلی دعواش کردم آخرشم گریه کرد تو برام کامل کن .الآن خوابید.

طبیعیه عزیزم، منم پارسال خودمو میزدم اینقدر که فشار روم بود و دخترمم پابه پام گریه میکرد

فقط تمرین کن باهاش و اصلا سخت نگیر خودش راه میوفته

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم سوم از کلاس اولش خون به جیگرم میکرد برا نوشتن باید خاطرات تو مدرسه رو هم تعریف میکرد 3ساعت زمان میبرد تا یه صفحه بنویسه الان هم گاهی میره تو اون مود صبور باش درست میشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

همه بچه ها همینن

بچه منم اوله من که میارم مشقش رو میگم میذارم جلوش میرم سراغ کارام میگم بشین بنویس وگرنه جمعش میکنم فردا خودت بابد پاسخگو باشی 

اونم اغلب مینویسه بعدش میام نگاه میکنم ایراداتش رو میگم تصحیح کنه 

اگر بشینم کنارش همش میخواد بگه خستم و حوصله ندارم منم میرم سراغ کارام اینجوری بهتره

آره ۵ساعت مدرسن ۱۰ساعت خاطره میگن😆خیلی سخته سعی میکنم

عزیزم😂😂😂اینم امروز داشت مینوشت بجون خودش اگه دروغ بگم قراربود ده تا کلمه دربیاره از درس باهاش جمله بنویسه از ساعت3شروع کرد تا6فقط ده کلمه رو نوشت جمله ها موند وسطاش از روش رشد مو ازم میپرسید🤣🤣🤣🫤

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم😂😂😂اینم امروز داشت مینوشت بجون خودش اگه دروغ بگم قراربود ده تا کلمه دربیاره از درس باهاش جمل ...

درک میکنم😂😂الآن تعریف میکنیم میخندیم اینجور موقع ها دلم میخواد سرم بکوبم به دیوار

درک میکنم😂😂الآن تعریف میکنیم میخندیم اینجور موقع ها دلم میخواد سرم بکوبم به دیوار

منم همینطور دریا منم همینطور🥹😂😂😂