2777
2789
عنوان

بعد از مدتها اومدم نی نی سایت

417 بازدید | 34 پست

به خودم قول داده بودم که شخصیت قوی برای خودم بسازم بعد بیام اینجا اما امروز فهمیدم خیلی راه دارم

امشب خیلی گریه کردم بابت اینکه.. 

خیلی وقته روی عزت نفسم کار میکنم اما باز با رفتن تو مراسم یا عروسی خودم رو مقایسه میکنم وخودم کم میبینم 

متوجه شدم دنبال محبت دیگرانم، اینکه دوست دارم

دوستم داشته باشن و بهم اهمیت بدن 

به خودم قول میدم اما وسط راه جا میزنم، شما همچین حسی رو تجربه کردید؟ ساختن عزت نفس چقدر وقت میبره؟ 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

@دختر_گرانبها   سلام میشه راهنماییم کنی عزیزم

تو الگوی من هستی و خیلی وقتا با خودم میگم اگه الان تو این موقعیت شما بودی چکار میکردی؟ 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش اومدی 

همینه که خودت پذیرفتی حداقل هزار قدم از ادم های دیگه جلو تری و اینکه هدف داری دنبال تغییری و تلاش میکنی از همه بالا تر هستی 

عزیزم موفق باشی راه پر پیچ و خم در انتظارته 

قدم اول خودشناسی هسته که خوب پیش رفتی

امیدوارم به اگاهی و صلح درون برسی 

عزیزم اگر یه دنبال آرامش هستی فایلهای علی مقدم رو گوش بده تموم فایهاشون رو رایگان کردن تا همه بتونن بهره ببرن واقعا فایلهاش عالیه من خودم خیلی به آرامش رسیدم با فایلهای این استاد عزیز

نه این حسو نداشتم چون تصور دیگران ازم ذره ای برام اهمیت نداره

سلام لیلا جان پس عزت نفست بالاست 

چکار کنم به ذهنیتی برسم که خودمو کافی ببینم؟ 

خونه حالم با خودم خوبه میرم اجتماع حس بدی به خودم دارم

عزیزم اگر یه دنبال آرامش هستی فایلهای علی مقدم رو گوش بده تموم فایهاشون رو رایگان کردن تا همه بتونن ...

ممنونم دوستم، از تلگرام؟ 

عزیزم خودسازی خیلی زمان بره همونطور که به مرور یه اخلاق بد رو کسب کردی که الان شدت پیدا کرده باید کم کم بشوری بره 

شاید ترک یه اخلاق مثل حسادت یا بدست اوردن غزت نفس و ... 2سال 3سال طول بکشه برا خودت ستزی خیلی زمان میخواد صبر و یاری خدا وقطعا اخرش خیلی قشنگههههه

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

منم دقیقا همینطورم

رضایت و خوشحالی دیگران برام ملاکه همیشه 

خیلی خیلی اذیت میشم از این رفتار

بقیه هم اینو فهمیدن و ازم سواستفاده میکنن

مثلا یه سری خوبی های کوچیک میکنن بهم 

اما بهم تیکه و توهین زیاد میکنن و من میترسم ناراحت بشن ازم برا همون نمیتونم جوابشونو بدم 🥲

در واقع برای همون خوبی های کوچیک روم نمیشه

و اونام اینو فهمیدن 

خوش اومدی همینه که خودت پذیرفتی حداقل هزار قدم از ادم های دیگه جلو تری و اینکه هدف داری دنبال تغییری ...

عسل جان من چند ساله تو این مسیرم، اما نمیدونم چرا عزت نفسم درست نمیشه؟ 

من از وقتی لباس هایی ک بهم میاد رو میپوشم و ب پوستم میرسم ی کم بهتر شدم

دقیقا منم از موقعیکه جوش های صورتم رو درمان کردم خودمو دوست دارم وگرنه از چهره ام بدم میومد

سلام لیلا جان پس عزت نفست بالاست چکار کنم به ذهنیتی برسم که خودمو کافی ببینم؟ خونه حالم با خودم خوبه ...

سلام عزیزم. نه اتفاقا منم از خودم حس خوبی نمیگیرم . ازینکه کم گذاشتم برای خودم اون کسی که میخواستم بشم نشدم ازینکه پوستم بد شده واقعا بدم میاد ولی برامم مهم نیست چی میگن . این حس بخاطر بالا پایین های زندگی به مرور ایجاد میشه و وقتی سنت بیشتر میشه میبینی هرکی درگیر زندگی خودشه براشون اهمیتی نداره ما چطوری هستیم همونطور که برا منم اهمیتی نداره اونها چطورن

بمرور و با تمرین میشه با پذیرفتن خودت و اینکه اگه عیبی ایرادی داری برطرفش کنی به خاطر دل خودت نه دیگران نه جلب محبت بقیه به حاطر حال خوب خودت مثلا من موهام پرپشت نیست توی جمع خانوما خیلی اعتماد بنفس ام داغون میشد اما پذیرفتم و سعی میکنم رو نقاط مثبت خودم فک کنم