2777
2789
عنوان

بچه ها کیا توی دفتر شکرگزاری میکنن و رویاهاشونو مینویسن

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 36 پست

بنظرم اول پاکسازی بعد شکرگزاری. پاکسازی با ذکرهای استغفار یا خدایا متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگذارم دوست دارم. من وسواس داشتم یه مدت پاکسازی انجام دادم خداروشکر خیلی بهترشدم میشه گفت خوب شدم وسواس خیلی اذیتم میکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که خواستم نوشتم توی دفتر ...با جزئیات تقریبا همین وقتی مینویسی کلمات قدرت دارت

مثلا نوشتی خدایاشکرت من گوشی ایفون دارم؟؟ یا فعل اینده مینوشتی

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
چجوری نوشتی ؟؟ چندوقت مینوشتی ؟؟ توصیح بدههه عشقم

خب ببین من چیزایی که میخواستم رو خطاب به کاعنات مینوشتم 

مثلا مینوشتم خدایا ازت میخوام فلان چیز رو به دست بیارم و اینو ده بار یا 20 بار هر روز مینوشتم یا مینوشتم ای کاعنات از تو میخوام فلان بشه و ...

شاید خنده خنده دار به نظر بیاد ولی من از چند تا کتاب این چیزا رو یاد گرفتم و مدام نوشتم تا کم کم بهشون رسیدم 

صد درصد فقط باید باور داشته باشی میرسی بهش و بنویسی همه چیو مو به مو دقیق چیزیو که میخای

شنیدم اگه یه مدت ننویسی اتفاقای بد میفته حتما باید هرشب بنویسی درسته؟

یک صلوات برام میفرستید❤️

شنیدم اگه یه مدت ننویسی اتفاقای بد میفته حتما باید هرشب بنویسی درسته؟

ن کی گفته تا وقتی حس خوب داری بنویس بعد رهاکن ینی دیکه باور داشته باش میرسی بهش و استرس نداشته باشی بابتش

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
چجوری نوشتی ؟ چندوقت؟؟ توضیح بدهههه عزیزمم

صبحها شکر میکردم بخاطر آرزوهام که بهشون رسیده بودم، در واقع آرزو بودن ولی خدا رو شکر به بیشترشون رسیدم. هنوز هم ادامه میدم ولی هر روز نیست که اشتباهه باید هر روز بنویسم. در طول روز هم به صورت کلامی از ته قلب به خاطر نعمت ها و معجزه هایی که خدا بهم داده شکر گزاری میکنم