2777
2789

سلام خوبین من باردارم ۱۲ هفتمه چیز مضر نخوردم جای نیش حشره هم نیست رو دستم از صبحه انگشتم باد کرده دکتر هم نمیتونم برم چند روزه همش دکتر بودم خجالت میکشم به همسرم بگم بریم دکتر دوباره میگه خیلی حساسی از طرفی هم نگرانم چیکار کنم😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
خیلی ممنون از لطفت

خواهش میکنم

گاهی اوقات یک تخم مرغ تو فضای خونه بچرخون وبعد توسطل زباله بشکن ونمک بریز روش تا اگر امواج منفی وارد خونه شده دفع بشه.صدقه هم هر چند ناچیز کنار بگذار.

انشاءالله به سلامتی بارداری را پشت سر بگذاری ونی نی را تو بغل بگیری.در پناه خدا

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خواهش میکنمگاهی اوقات یک تخم مرغ تو فضای خونه بچرخون وبعد توسطل زباله بشکن ونمک بریز روش تا اگر اموا ...

امتحان میکنم حتما

خودمم فکر میکنم چشم زخمه از اول بارداریمم همش دکترم معده و قلب و تازه دیشب تموم شده بود امروز اینجوری شدم😔