2777
2789

به زور میخوان بفرستنت تجربی؟ 

میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی میشه بقیه رو نمدونم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

نجوم یه گرایش از فیزیکه و تو ارشد و دکترا وجود داره ، لیسانس نهباید فیزیک بخونی

یعنی تو انتخاب رشته کنکورم باید فیزیک بزنم؟ منی که تجربی ام میتونم؟ یا باید حتما ریاضی باشم؟

به زور میخوان بفرستنت تجربی؟

تجربیم+-+ دهمم 

نه زوری نبود...درسای تجربی رو دوست دارم ولی از یه طرف روانشناسی رو دوست دارم ولی انسانی نرفتم چون از کتاباش خوشم نمیاد

نجوم رو کا دوستان گفتن

روانشناسی  شناوره

وکالت هم رشته نیست.

چون خودم امسال پیگرش بودم؛ حقوق روزانه نبود، فقه و حقوق اسلامی ۱دانشگاادمیگیره و فقه و مبانی حقوق که اینا میتونن وکیل بشن و آزمون وکالت بدن.

پیام و نور و غیر انتفاعی میشه 

میدونممم :||||| ولی میتونی آزمون وکالت بدی قبول بشی

تا جایی که میدونم نمیشه/::

تو وقتی که تو دبیرستان به جای منطق و فلسفه

فیزیک و شیمی خوندی

از اینا سر در میاری ؟؟ 

منطق پدر ریاضی عه یعنی در اون حد سخته و باید از پایه قوی باشی

بعدشم حالا روانشناسی یه رشته شناور عه از تجربی میشه 

ولی وکالت و نه دیدم نه شنیدم که یه تجربی بخونه/:"

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث