2777
2789
عنوان

متاهلا لطفابیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقدیم یکسال ونیمه

ااین چیزا عزیزم مال دوران دوستیه.  مگه بچه این آخه.  اول اون بیوتو درست کن.  لازمه کل عالمو آدم بدونن باهم مشکل دارین.  

فردا باهاش قرار بذار برین بیرون کافی شاپی رستورانی جایی.  یک بادی به سر و کلتون بخوره.  اگرم تو مقصری معذرتخواهی کن اگر اون مقصره بهش بگو با اینکه معذرتخواهی نکردی ولی میبخشمت با ناز عشوه شکر و عسل قاطیش کن همو ماچ کنین تموم شه بره.  والا ما که اینطوری بودیم هنوزم اینطوری هستیم.  

ما صبح دعوای خیلی بدجور کردیم ظهر مهمون سرزده اومد طوری بودیم که خانمش گفت خوشبحالت چقدر شماها شادین.  بعدم که رفتن دیگه به روی خودمون نیاوردیم که قهریم.  همیشه همینه.  ما ممکنه یک هفته قهر باشیم ولی تو این یک هفته کنار هم میخوابیم،  باهم حرف میزنیم،  مهمونی میریم مهمونی میدیم.  باهم غذا میخوریم.حتی میگیم و میخندیم یعنی روتین زندگیمون رو خراب نمیکنیم  ولی تا برای من یک خرید قلمبه نکنه قهریم.  

دیگه خودش میدونه بعد از دعوا میگه میخوای بریم خرید

میدونی وقتی قهری همه ی اینا سرجاشه ولی تون شکر و عسلی که گفتم توش نیست

تو هم خودت پیامش بده یا زنگش بزن بگو فردا بیا فلان کافه فلان رستوران برین بیرون باهم.  مطمئن باش خیلی بهتر از اون چیزی که تصور میکنی تموم میشه

میدونم سرلجبازیه اما خیلی بد بودش

یه برادر خانم دارم وقتی با خانمش بحث شون میشه  میان  واتساپ واینستا وایتا وروبیکا از این حرفا مینویسن همه میگن ایندفعه  دیگه جدا شدن  اما میریم خونشون  اوضاع گل وبلبله  

باور کنید ارزش ناراحتی واعصاب خوردی ندارن این حرفا نباید زده شه ووقتی هم زده شه بی اهمییته 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

بهت گفتم گند نزن تو رابطتون چراتو گوش نمیدی الکی بهم قول میدی

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

ن بخدا فقط خیلی عصبیم کرد بااین شرایطم

چت شده بیا روبیکا درخواست بده اگ دوس داری

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

الان پیام دادهمین الان🥺

درخواستمو قبول کن یاسی

ن بخدا فقط خیلی عصبیم کرد بااین شرایطم

شمارمو داری بیا باش تو روبیکام تکست بده