2777
2789

دو هفته نبودم چون اصلا حوصله نداشتم بیام حالم خوب نبود فقط دوست داشتم تنها باشم

من قبلا اینجا درمورد ازدواجم تاپیک زدم با مشاور صحبت کردم خودم فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که نامزدیمو بهم نزنم و قبول کنم. به قول مامانم شانس هر روز در خونه ادمو نمیزنه که😅

من تنها مشکلم سن خودمه درسمه که با کلییییی شرط اینکه من قراره درس بخونم و من نه کار خونه بلدم نه وقتشو دارم نه حوصلشو نه حوصله مهمونی و..دارم قبول کردم نامزدیمونو رسما اعلام کردیم و همه چی همونطوری که دوست داشتم پیش رفت🤍 و چند وقت دیگه عروسیمونه که از الان بشدت استرسشو دارمممممم 

تنها چیزی که خیلی منو میترسونه اینه افت تحصیلی داشته باشم چون اصلا تمرکز ندارم درس بخونم😫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالت خوشبخت بشی ایشالا دعا کن قسمت منم بشه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
یازدهم(در واقع باید دوازدهم بودم که یه سال نتونستم برم مدرسه عقب موندم)

و رشتتون چیه؟میتونی به خودت ایمان داشته باش💐حالا آقا داماد چکاره هست که مامانت گفته شانس یه بار در خونه را میزنم😁

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ