2777
2789

اول اینکه بگم آدم خوبی بودم آزارم ب مورچه هم نمی‌رسید نماز می‌خوندم ولی قضا زیاد داشتم با خدا هم قهر کردنی چند مدتی نمیخوندم روزه هم کلا می‌گرفتم ناشکری زیاد میکردم 

از همه مهم تر سر ی پسری قدیم مادرمو خیلی اذیت کرده بودم و ب حدی رسید که اون منو زدنی منم اونو میزدم و کتک کاری شدیدی میشد مامانم میگف میدونستم دست خودت نبود روانی شده بودی ولی خب باز عذاب وجدان دارم که هم فحشش میدادم هم اون زدنی منم میزدم اون زمان که عصبی شده بودم دست خودم نبود از ناراحتی همه کار ب ذهنم می‌رسید 

و اینم الکی هم قسم می‌خوردم ( قبلنا الان نه توبه کردم) انکار قسم دروغ شده بود ورد زبونم عاشق دروغ بودم دوست داشتم خبر چاخانی بدم (بعد راستشو می‌گفتما)

خلاصه من الان ۳۳ سالمه ازدواج هم مردم فرزنذ هم دارم درسته خیلی گذشته از این ماجرا ولی گناه زیاد کردم فقط دوتا حق الناس دارم ..سرمو بزارم زمین مستقیم میرم جهنم تا عمر دارم تو جهنم میمونم با این اعمالی که دارم؟ یا بعد اینکه تقاص کارامو دادم برمیگردم ب این دنیا ؟

خدا میبخشع منو ؟همه اعمالم رو گفتم..

یه صلوات بفرس

تو رو ابالفضل قسم نده حالم بده نمیتونم بخونم قسم میدی هم خودت گناه میکنی هم ما 🙄

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو ابالفضل قسم نده حالم بده نمیتونم بخونم قسم میدی هم خودت گناه میکنی هم ما 🙄

واقعا حالم بده چند روز پیش یکی جوون فوت کرد خودمو که گذاشتم جاش دیدم جام درست تو جهنمه چیکا. کنم

یه صلوات بفرس
نماز روزه قضا تو به جا بیار و مادرتو راضی کن و اینقدر بهش خوبی کن تا بدی هات کمرنگ بشه از دروغ و گنا ...

آره سعی میکنم دیگه بهش احترام میزارم ولی خب بدست فراموش نمیشن اونم فراموش کنه صد در صد پیش خدا فراموش نمیشه مادرم که فراموش کرده ولی خب خدا چی؟

نماز نمی‌دونم چقد قضا دارم فقط می‌دونم قضای زیاد دارم

می‌خوام توبه کنم ولی نمی‌دونم چطوری

یه صلوات بفرس
واقعا حالم بده چند روز پیش یکی جوون فوت کرد خودمو که گذاشتم جاش دیدم جام درست تو جهنمه چیکا. کنم

حق الناس گردنته آبرویی بردی تهمتی زدی حق کسی خوردی کسیو ناراحت کردی اینا رو حتما برو حلالیت بطلب خدا از حق خودش میگذره از حق مردم نمی گذره

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
حق الناس گردنته آبرویی بردی تهمتی زدی حق کسی خوردی کسیو ناراحت کردی اینا رو حتما برو حلالیت بطلب خدا ...

نه بابا حق الناس در این حد نداشتم تهمت نزدم تهمت یکی بهم زد که با یکی هستی منم گفتم چرا تهمت میزنی گفت مطمئنم منم بهم برخورد گفتم من با یکی باشم تو با صدشی..حالا اینا دعوا بود مهم نیست حق الناس تو بچگی مسخره بازی در آوردم دروغ گفتم اونه ولی باز در حدی نیست حق الناسم شاید اون موقع طرف خیلی ناراحت شده باشه ولی الان بهش بگی می‌خنده که مهم نبوده 

یه صلوات بفرس
نه بابا حق الناس در این حد نداشتم تهمت نزدم تهمت یکی بهم زد که با یکی هستی منم گفتم چرا تهمت میزنی گ ...

اون که بهت تهمت زد تقاص پس داد؟

اون که بهت تهمت زد تقاص پس داد؟

والا ازش خبری ندارم درسته اون موقع بچه بوده این حرفو زد ۱۸ سالش بود ولی تهمتش خیلی بد بود جوری سوختم که الآنم یادم میاد اتیش میگیرم..ولی تو دوران مدرسه از چش همه افتاد خیلی بی ارزش شد پیش همه ولی خب چون جاسوسیش لو رفته بود تو دفتر از چش بقیه افتاد من دلم خنک نشد چون اون بهم تهمت آبرو زد ولی خودش پیش دوستام اینجور خورد شد الان نمی‌دونم چیکار می‌کنه 

یه صلوات بفرس
آره سعی میکنم دیگه بهش احترام میزارم ولی خب بدست فراموش نمیشن اونم فراموش کنه صد در صد پیش خدا فرامو ...

همین لحظه از خدا بخواه ببخشت و جبران کن هر چیزی توبه ای داره توبه ی حق الناس راضی کردنشون توبه ی نماز روزه قضا کردنشون و مادرتو اینقدر احترام کن و خوبی کن بهش تا قلبش ازت خشنود باشه

همین لحظه از خدا بخواه ببخشت و جبران کن هر چیزی توبه ای داره توبه ی حق الناس راضی کردنشون توبه ی نما ...

آخه دو نفر حق الناس دارم یکی دستم بهش نمی‌رسه اون یکی دسترسمه حقیقتو بهش نگفتم بگم شاید نفرین کنه چون آدم زود رنجیه و موجب دردسر بشه کاردیکه ای جز گفتن ب خودش نمیتونم بکنم؟

یه صلوات بفرس
2810