2777
2789

سقط نشه یه وقت بچم 🥴🤕😂

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
چی بگم😶

ضرر داره یا نه نمی دونم واقعا یه دفعه تو غذا زیره بود از ترس رفتم شیاف گذاشتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ادا اصول زنای حامله طبق طبق

خوب نمی‌دونم گرمی جات هیچی نخوردم از اولش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دوست داری بخور عرقیات و زعفرون و.امثالهم زیاد نخور

باش ممنون مرسی 😘♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ضرر داره یا نه نمی دونم واقعا یه دفعه تو غذا زیره بود از ترس رفتم شیاف گذاشتم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خواهر بخواهی انقد حساس باشی ۹ماه ب اندازه ۹سال بهت سخت میگذره نه یدونه مشکلی نداره خدا نگهدارش باشه

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

کمش هیچی ضرر نداره 

مگه خرما گرم نیست میگن هرروز حداقل یکی بخورید

ماه دومی قل هوالله احد بخون انشاءالله خوشگل بشه 

ماه هشتم سوره یوسف بخون

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

خوب نمی‌دونم گرمی جات هیچی نخوردم از اولش

اصلا اشکال نداره...‌ زیاد به گرمی و سردی نیست... فقط آناناس و زرشک و جگر نخور ... تازه همون آناناس و زرشک هم کمش هیچ اشکالی نداره

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خواهر بخواهی انقد حساس باشی ۹ماه ب اندازه ۹سال بهت سخت میگذره نه یدونه مشکلی نداره خدا نگهدارش باشه

شوهرم سخت میگیره حتی نمیزاره شیر کاکائو بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کمش هیچی ضرر نداره مگه خرما گرم نیست میگن هرروز حداقل یکی بخوریدماه دومی قل هوالله احد بخون انشاءالل ...

چشم عزیزم ممنون راهنمایی کردی حتما میخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا اشکال نداره...‌ زیاد به گرمی و سردی نیست... فقط آناناس و زرشک و جگر نخور ... تازه همون آناناس و ...

اهان ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40