2777
2789
عنوان

سریال وضعیت سفید رو خیلی دوس داشتم

483 بازدید | 50 پست

سال ۹۰ میداد منو خواهرم دوس داشتیم مامانم خوشش نمی اومد میگفت مسخرست هیچ وقت نزاشت کامل ببینم

داستان درهم ورهم پیش میرفت ، پیچیدگی نداشت و در عین حال خیلی خاص و دوستداشتنی بود ، خانم شیرین😍 آقا شیکه ، یا اونیکه افسردگی داشت😂 امیر دیوونه 

منیچ😂  مامان بزرگ گوگولی هم داشتن 

تیتراژ اخرشم قشنگ بود، الان دانلود کردم دوباره بیینم

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

منم خیلییی دوستش داشتم😍

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عاشقشم..اون زنعموئه...عمه پولدارهاون حیاط باصفاشون که یادخونه مامان بزرگم می افتادم..... خیلیییی ...

اره عمه پولداره عصا قورت داده بود 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

منم انقد خوشم میومد هیچوقت نزاشتن کامل ببینمش 😂

واااای خیلی خوبه، تکراری نمیشه

من شخصیت عباس غزالی رو دوست داشتم 

با اون زنعموئه که افسردگی داشت و همش گریه میکرد

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه