2777
2789

حالا فرق نمیکنی دوستی یا نامز یا خواستگار 

خودم 

۱. دروغ بگه 

۲. از خودش تعریف کنه 

۳. از دختر دیگه جلوی من تعریف کنه 

۴. در مورد دیگران صحبت کنه 

۵. خسیس باشه 

شما هم بگید 

خودشیفته باشه

خیلی بگه بخنده فک کنه حتما بامزس

هی منم منم کنه 

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بوی بد بده لباساش چروک باشه سیگار بکشهمدام به گوشیش نگاه کنه معمولا دیت اول فقط ظاهر رو میشه متوجه ش ...

سیگار رو موافقم تازه طرف با یه اعتماد به نفسی سیگار یا قلیون دود میکنه انگار قراره نوبل بدن بهش 😐

احسنت مخصوصا اولی و سومی

چند سال قبل دقیقا همچین موردی بود . کلا خیلی راجب دیگران حرف می‌زد بحث اون دختره دنیا جهانبخت شد میگفت وای چقدر خوشگل چه لبایی داره چه چشمایی حالم ازش بهم خورد اومدم خونه سریع بلاک کردم تو کف بدبخت رو 

حالا کاش از کسی تعریف می‌کرد ک حداقل ارزشش رو داشت