2777
2789

از ساعت۴تاهمین الان بی وقفه کار کردم 

اشپزخونم مرتب کردم 

حال و اتاق گردگیری

جارو‌برقی اساسی

شستن حموم و‌سرویس

حموم کردن دخترم 

الان بخوابه 

گوشت و مرغ بشورم بسته بندی کنم

مشقای پسرم بنویسیم

شام درست کنم

شوهرم بیادشام بخوریم دوباره برمیگرده ب تنظیمات کارخونه😣😣😣

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

خسته نباشی یه روزایی کارا بیشتره یه روزهایی کمتره 

ماهم هما همینطوریم با دو بچه 

مگر بخوام برم یکروز در هفته خونه مامانم که کارام کمتر باشه 

زندگی بدون کار نمیشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خیلی سنگین برداشتی..

همه جا رو برق بخوای بندازی همش باید کار کنی مخصوصا با بچه

اگه به اینکه خونت مرتب باشه و شلوغ پلوغ نباشه قانع باشی کلی وقت اضاف هم میاری

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2805

روزایی که کارای مهمتری مثل بسته بندی و یا حموم داری کارهای گرد گیری و تمیزکاری رو انجام نده قرار نیست همیشه خونه در بهتدین وصعیت خودش باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

آخ آخ نگو

دیروز کمدلباس کشو ها امروز جارو راه‌پله زیر مبلا همهههه جا الان بیا آشپزخونه رو ببین

یکسره هم پسرم در حال دریل کردن مغز من

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

همیشه هست مگه تمومی داره اینکارا بعضی روزا اینقدر خسته میشم ولی ازین بیشتر دلگیر میشم که مردا کارای خونه رو نمیبینن فکر میکنن زن خونه دار همش بخور و بخوابه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
خب خیلی سنگین برداشتی..همه جا رو برق بخوای بندازی همش باید کار کنی مخصوصا با بچهاگه به اینکه خونت مر ...

بدبختی اینه وسواسم بخدا فردا باز همینکارا تکرار میشه😭😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خسته نباشی یه روزایی کارا بیشتره یه روزهایی کمتره ماهم هما همینطوریم با دو بچه مگر بخوام برم یکروز د ...

من بدبختیم اینه وسواسم اصن کار امروزم تنها نیست هرروز همینم هررووووز 

هیمن کردگیری جارو بسه دیگ‌خسته شدم چرا اروم‌نیمشم 

اگ‌نکنم عصبی میشم حالم بد میشه

من بدبختیم اینه وسواسم اصن کار امروزم تنها نیست هرروز همینم هررووووز هیمن کردگیری جارو بسه دیگ‌خسته ...

کنترلش کن وسواستو..کلی راه هست..مشاوره ها تکنیک ها و...

این وسواس ها یه جورین کنترلشون نکنی شدید تر میشن..بعضی اخلاق ها هم با بالا رفتن سن خیلی پررنگ تر میشن دوستام مثلا از وسواس مادراشون خیلی مینالن میگن یه دقیقه اونجا میریم دائم باید کار کنیم و علاوه بر اینها جسمت هم اذیت میکنی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
کنترلش کن وسواستو..کلی راه هست..مشاوره ها تکنیک ها و...این وسواس ها یه جورین کنترلشون نکنی شدید تر م ...

دقیقا من ی دقیق میرم خونه مامانمم همینم 

اشپزخونه رو‌میریزم گردگیری میکنم‌جارو‌برقی گلخونه میشورم حیاط میشورم اونموقع میتونم ی لحظه استراحت کنم

خونه خودم بدتر😣

کی درکت میکنه؟؟؟؟منه خانه دار🥲

خیلی سخته بخدا 

از کاربیرون خیلی سختتر

خیلی سخته بخدا از کاربیرون خیلی سختتر

دهنم آسفالته بچم خیلی کثیف میکنه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
2810