2777
2789
عنوان

فقط اون دوتا پسر رو موتور که دارن کل میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 86 پست
اولین جایی بوده که آشنا شدن بابا بیخیال حس و حال خوب عکس را بگیر به خدا زندگی قشنگ میشد اگر همه ی جا ...

👌👌

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
چ پروعهاصلا ولش کن نمیخام حوصلشو ندارم🚶🏻‍♀️

😂😂😂

باشه ولی ناراحت میشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه چیزو زشت میبینن😅🤦‍♀️

به خدا برگی برام نمونده از هرچیزی بعد جنسیشو میبینن و برداشت میکنن مگه کجا بزرگ شدن یا با کیا زندگی میکنن که فقط نقش زنو مرد جنسیه یا هررفتاریو باید ربط بدن به خونه خالی😐

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

به نظرم یه سری چیزا که تو خلوت قشنگه تو عموم زشته واقعا امروز تو پله برقی مترو چن تا بغلو نوازشو لب ...

جالبه اینجور داستانارو فقط تو نی نی سایت میبینیم

یکی میگفت تو خیابون لخت بودن داشتن .... میکردن

یکی میگه رو پله برقی فلان

نمیدونم شماها کجاها رفت و آمد دارین ک ما بعد ۲۰.۳۰ سال زندگی تو تهران اونجاها نرفتیم🤦‍♀️😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بله دقیقا سلیقه ی هرکس یجوریه! ولی همیشه گفتن هرکاری جایی داره خیابون جای عشق بازی و بغل کردن نیست

اینام عشق بازی نمیکنن

ژست عکاسی گرفتن...!

ندیدین تاحالا؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
بله دقیقا سلیقه ی هرکس یجوریه! ولی همیشه گفتن هرکاری جایی داره خیابون جای عشق بازی و بغل کردن نیست

یه بغل فقط اونم یه بغل از روی محبت و عشق نه هوس و شهوت اینا باهم فرق دارع 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
به خدا برگی برام نمونده از هرچیزی بعد جنسیشو میبینن و برداشت میکنن مگه کجا بزرگ شدن یا با کیا زندگی ...

به ژست عکاسی اینا میگن عشق بازی تو خیابون!😅

جنسی نیست چیه دقیقا؟؟! نمیتونن وایسن تو خونه همو بغل کنن؟!!هرچی حرمت داره زیادی روشنفکرین

ربطی به روشنفکری نداره شما زیاد ذهنت تو مسایل پایین تنه س 

تو عهد قلقلک میرزا که نیستی ایناذو رفتار جنسی نمیگن ژست عکاسی میگن 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

طبق گفته ی خودتون هرکس سلیقه ای داره بحث نشه بهتره

سلیقه فرق داره ولی با نفهمیدن عشق بازی و ژست عکاسی😅

ولی اوکی