2777
2789
عنوان

غربالگری nt و آزمایش

98 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

من هفته ۱۲ بارداری هستم

چند روز پیش دکترم برام نسخه نوشت که برو سونو و آزمایش غربالگری رو انجام بده

نوبت گرفتم و وقتی باهاش تماس گرفتم گفت که چه ساعتی برای سونو نوبت گرفتی 

گفتم ساعت ۱ بهم نوبت دادن 

گفت نیاز نیست حتما تو ی روز انجام بدی

تا بخواد نوبتت بشه و کارت رو انجام بدن و جواب رو بدن دستت ی ۲ ساعتی زمان میبره

امروز اینو انجام بده فردا هم آزمایشگاه برو

سعی کن از هیجان و استرس دور باشی

و با خیال راحت انجام بدی

من دیروز سونو رو انجام دادم 

امروز هم ساعت ۳ آزمایشگاه بودم 

وقتی اونجا رسیدم گفتن کی سونو دادی 

گفتم دیروز

گفت چرا دیروز؟

گفتم چطور مگه؟

گفتن باید تو یک روز انجام می دادی

بعد زنگ زدن به مافوقشون گفتن از ۲۴ ساعت اگه نگذشته اشکال نداره

در صورتیکه گذشته بود

خلاصه ازم آزمایش خون گرفتند و گفتند اون زیر بنویس و امضا کن که دکترت همچین چیزی گفته

۱.۳۵۰ پول سونو دادم

۷۳۶ تومن هم آزمایشگاه ازم گرفتن

خانما همه میدونید چقدر هزینه ها زیاده

نمیدونم چرا این دکترها درست راهنمایی نمیکنن و همش خودشون استرس میدن

این هزینه ها ی طرف

الان هم کلی استرس دارم که ممکنه تو جواب آزمایش تاثیر بزاره؟

کسی بوده که بیشتر از ۲۴ ساعت گذشته باشه و آزمایش داده یاشه؟

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا،،چون برای خودشون تکراریه فک میکنن ماها هم باید بدونیم و از همه چیز اطلاع داشته باشیم

این چندمین باری هست که همینطوری بهم استرس داده

دیگه نمیخوام پیشش برم

من بارداری اولم هست

اصلا شفاف سازی نمیکنه

ی وقتایی تنها چیزی که از خدا میخوای اینه که،چشماتو ببندی،باز کنی ببینی همه چی درست شده
اصولا باید ۲۴ ساعت بیشترنشه ولی حالا یکی دو ساعت این ور اونور مگه قراره چقدر تاثیر داشته باشه. دیگه ...

برام دعا کن🥺

من که امروز رفته بودم گفتم این سونو ها اختیاریه یا اجباری گفت اختیاری گفتم پس من نمیدم نه ان تی دادم ...

آره اختیاری هست

اما هی مدام میگن انجام بدی ی عمر خیالت راحته و ...

بعد خودشون بدتر بهت استرس میدن

آره اختیاری هستاما هی مدام میگن انجام بدی ی عمر خیالت راحته و ...بعد خودشون بدتر بهت استرس میدن

همین جمله ی انجام بدی یه عمر خیالت راحت هم یه دروغه من که باورشون ندارم 

دستگاهاشون به درد خودشون میخوره انقد خطا داره که خدا میدونه بچه های سالمو الکی به کشتن میدن 

همین جمله ی انجام بدی یه عمر خیالت راحت هم یه دروغه من که باورشون ندارم دستگاهاشون به درد خودشون میخ ...

آره واقعا

همسایه ام دو تا بچه داره

دختر ۸ ساله

پسر ۵ ساله

میگه جفتشون رو تو این سونو ها گفتن مشکل داره

اما من نگه داشتم

ببین سالم هستن و هیچیشون نیست

زنای باردار همینجوری هیجان و استرس دارن

دستی دستی خودشون هم بیشتر استرس میدن

درست هم راهنماییت نمیکنن

فقط پول میگیرن

آره واقعاهمسایه ام دو تا بچه دارهدختر ۸ سالهپسر ۵ سالهمیگه جفتشون رو تو این سونو ها گفتن مشکل دارهام ...

دقیقا

منم نمونه کم ندیدم 

انقدرررر هستن اونایی که گفتن بچه مشکل داره ولی به دنیا اومده دیدن سالمه 

من اصلا اعتماد ندارم به هیچ دکتری

خدا رحم کنه بهمون واقعا

همین جمله ی انجام بدی یه عمر خیالت راحت هم یه دروغه من که باورشون ندارم دستگاهاشون به درد خودشون میخ ...

واا این دیگه چه حرفیه مگه صد سال پیشه!!

الان علم اونقدر پیشرفت کرده که آزمایش ها تک تک کروموزوم ها رو بررسی میکنن .

یعنی بنظر شما تمام بچه هایی که تولید میشن سالمن؟ پس این همه انسان بی گناه که قبلا با مشکلات کروموزومی و انواع سندروم به دنیا میومدن و یه عمر خودشون و خانواده هاشون زجر می‌کشیدن  چی هستن از کجا اومدن؟؟؟؟

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره واقعاهمسایه ام دو تا بچه دارهدختر ۸ سالهپسر ۵ سالهمیگه جفتشون رو تو این سونو ها گفتن مشکل دارهام ...

اونا رو تو سونو فقط احتمال مشکل دار بودن بهشون دادن، اسمش روشه غربالگری  ، نه تشخیص! بعدش برای آزمایش های دقیق تشخیصی میفرستن که ایشون انجام نداده، و حالا خداروشکر مشکلی   هم نبوده و اگرم آزمایش می‌داده بی مشکل در میومده. 

اصلا با غربالگری تنها  که مجوز سقط نمیدن! فقط با آزمایش دقیق ژنتیکی مجوز میدن براق سقط

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقامنم نمونه کم ندیدم انقدرررر هستن اونایی که گفتن بچه مشکل داره ولی به دنیا اومده دیدن سالمه من ا ...

خیلی ممنون عزیزم

برام دعا کن جواب آزمایشم درست در بیاد