شما کسی رو تصور کنین تو تصادف ناگهانی فوت میکنه بعد پلیس زنگ میزنع به مادرش که بیا ببین این بچه توعه مادر میره میبینع پسرش سرش کلا ترکیده و درجا فوت کرده اون لحظه جیغ و داد که بچم فوت کرد ..من شنیدم که روح قبل خاکسپاری همه رو میبینه بعد اینکه تصادف کرد فوت کرد روحش بالافاصه از تنش جدا میشه و مامانش رو میبینع که اومده سر صحنه حادثه انوقت چه واکنشی داره؟گریه میکنع؟ خودش متوجه میشه که فوت کرده ؟ چیکار میکنه ؟ میره خونشون سر بزنه؟ مادرش رو میتونه بغل کنه؟ بعد خاکسپاری سنگ میزارن رو سرش وقتی میخواد بلند بشه نمیتونه و میفهمه که فوت کرده اونوقت چیکار میکنه؟ بالافاصله روحش پرواز میکنه ب آسمون یا چند شبی تو خاک خودش میمونه؟ چرا میگن اونی که فوت کرده شب اول میترسه من فک میکردم بعد خاکسپاری اونی که فوت کرده بالا فاصله میره برزخ ولی میگن شب اول تو قبر میترسه آخه چرا؟ و اینکه میگن مادر وقتی سر قبر فرزندش میره نون میبره چرا ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ی کسایی که این چیزا رو تجربه کردن و تعزیف میکنن جواب همه سوالاتو میدن
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
خدا هیچ جایی از قرآن درمورد برزخ نگفتهمن مطالعه داشتم که میگماز مخالفی لازم نیست ریپ بزنی😒
مطمئنی مطالعه داشتی؟؟😂😂😂
عبارت ۳ بار در در سوره المؤمنون ۱۰۰ و سوره الفرقان ۵۳ و سوره الرحمن ۲۰ آمدهاست، از آیات کاملاً این مطلب استفاده میشود که غیر از دنیای قیامت که در آن به حساب کلی افراد رسیدگی میشود، دنیای دیگری در بین این دنیا و دنیای قیامت وجود دارد که آن را اصطلاحاً عالم میگویند.
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
خب پس ما با کجامون میریم تو قیامت اگر روح نیست؟😐 چرا همه چی رو قاطی کردی؟😐😐
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ