2777
2789
عنوان

امروز رفتم مدرسه دخترم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمش میگفت امسال تکرار پایه میخوره

وا

هنوز ۲۰ روزم از مهر نرفته. معلم چه جوری پیش بینی میکنه؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
چرا چه معلمی؟؟؟ خب معلم درسشو میده انتظار داره تو خونه با بچه کار شه نه اینکه همه بارش بیفته گردن خو ...

معلم کارش استراس دادن به بچهست...

والا دختر من همکلاس دوم خیلی حرف میزد.ولی معلمص جوری باهاش رفتادمیکرد اانگار بهترینه

واهنوز ۲۰ روزم از مهر نرفته. معلم چه جوری پیش بینی میکنه؟؟

خب حتما اوضاعش خیلی بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این پیشنهادای شما الان تاثیری داره و تغییری تو ماجرا میده؟

بله اینکه کم کاری مادر بوده از این ب بعد ب جای بغض کار کنه طبق کامنت اولم گفتم کار کن

از پیگیری شما هم مرسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عضو کتاب خونه اش کن داستان کوتاه بخونه

از همه مهمتر بگو ب شما املا بگه از درسش

اینکار رو بچه ها دوست دارن و موقع گفتن نادخوداگاه درس رو میخونن ،چند تا غلط هم بنویس پیدا کنه

در مورد جاش هم بگو حتما عوضش کنه و پیش دوستش نزارع 

بله اینکه کم کاری مادر بوده از این ب بعد ب جای بغض کار کنه طبق کامنت اولم گفتم کار کناز پیگیری شما ه ...

همیشه سعی کن چیزی بگی که کمکی کرده باشی، احساس عذاب وجدان دادن به کسی فکر نکنم راه حل موضوعات باشه.

خواهش میکنم.

اللّهم عجّل لولیک الفرج
همیشه سعی کن چیزی بگی که کمکی کرده باشی، احساس عذاب وجدان دادن به کسی فکر نکنم راه حل موضوعات باشه.خ ...

چشم

2810