2777
2789
عنوان

بوس فرستادن کودک

187 بازدید | 17 پست

پسرم دوسالشه بوس فقط هوایی میفرسته اصلا امکان نداره بیاد صورت ادمو بوس کنه انگار بدش میاد بچه های شما همسن پسر منن چه جورین

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

این خلبان میشه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم هوایی میفرسته زمینی و دوس نداره ...😅🤣

بخدا جدی میگم میگم بوس بده دستشو میذاره رو لبش میفرسته 

بهتر نذارید بوس کنن بچه روهزار تا مشکل اومده مثل اچ پی وی که از طریق آب دهان هم میتونه به بچه منتقل ...

نه نمیذارم اصلااا

دوست دارم یه وقتهایی بیاد صورتمو بوس کنه اصلااا خوشش نمیاد ولی

بخدا جدی میگم میگم بوس بده دستشو میذاره رو لبش میفرسته

بابا ول کن توروخداا حالا اینوام بکنین مریضی جدید....

ولش کن بچه رو بزار لاکچری بوس بفرسته چیه ماچ و بوسع آبدار هزار مریضی بگیره دوراز جونش...من ک ب دخترم یاد دادم فقط هوایی بوس کنه 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
نه نمیذارم اصلااادوست دارم یه وقتهایی بیاد صورتمو بوس کنه اصلااا خوشش نمیاد ولی

پسر جاریمم همینه از بوس متنفره

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
بچه من روبوسی میکنه هر چی میگم هوایی بفرست باز انجام نمیده نمیدونم چکار کنم ک هوایی بفرسته

نمیدونم والله لچه های الان سرتقن حرف باید حرف خودشون باشه بعد جالبه بوسش کنی پاک میکنه میگه صورتمو بشور بدش میاد خیلی😂😂😂

بابا ول کن توروخداا حالا اینوام بکنین مریضی جدید....ولش کن بچه رو بزار لاکچری بوس بفرسته چیه ماچ و ب ...

اره بخدا انقدر سر هرچیزی حرص میخورم خودمم داعون میکنم😂

پسرم دیر دس دسی و بای بای یاد گرفت تقریبا ۱۸ ماهه بود میزدم تو سرم گریه واویلا شوهرم میگفت تو دیوانه ای 😂

نمیدونم والله لچه های الان سرتقن حرف باید حرف خودشون باشه بعد جالبه بوسش کنی پاک میکنه میگه صورتمو ب ...

آره  فصل انفلولانزا شروع شده  اطرافیان مراعات نمیکنن همش میگن بیا بوس کن اونم میره رو بوسی میکنه خیلی بدم میاد  هر کاری کردم هوایی هم ترغیب نشد حتئ ب بعضیا دستاشون هم میبوسه 😣😐

آره فصل انفلولانزا شروع شده اطرافیان مراعات نمیکنن همش میگن بیا بوس کن اونم میره رو بوسی میکنه خیل ...

ای خووودااا❤❤

اره بخدا انقدر سر هرچیزی حرص میخورم خودمم داعون میکنم😂پسرم دیر دس دسی و بای بای یاد گرفت تقریبا ۱۸ ...

وای من چی بگم امروز الکی توهم زدم ک تب دارع واااای نمدونی بیجاره رو الکی پاشویه کردم چقد جیغ آخرش فهمیدم بخاطر ندمنوش یکم گرمش شده بود خیلی خودمو نفرین کردم و چقد گریه کردم....خدایا خودت این فندق هارو برامون سالم و سلامت نگهدار