2777
2789
عنوان

این آدمایی ک میرن خونه بقیه دیدنی چه قد بیکارن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 47 پست
فایده ای نداره میان میگن شوهر نکردی نامزد نکردی درست کی تموم میشهفوق حرفی ک میزنن همینه دیگ چیکار می ...

خب این با تاپیکی که زدی متفاوته

این ادما از روی فضولی اینکار و میکنن و بنظرم وقتایی که میان شما برید تو اتاق و بگید کار دارم

یا خونه نباشید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

امام على عليه السلام :به راستى كه صله رحم از واجبات اسلام است و خداى سبحان، امر فرموده كه آن را گرام ...

چقدر عقاید خوبی دارید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونهای که میرن خونه دیگری میشینن وقت دیگران روهم میگیرن من خوشم نمیاد

حالا من حرف زدنم بلد نیستم فقط نگاشون میکنم 😶😶😶😶ب این صورت 

تایم انلاین بودن بنده ۱۱_۱۲صبح و شب
کی گفته؟😁

والا هرکسی رو من دیدم اینطوری بوده ، شاغلا ب نحو خودشون، خانه دارا هم ... صبح تا شب صبحانه اماده میکنن ، خونه تمیز میکنن فکر نهارن..اگه تمیزکاری تموم شه و دوش بگیرنو بچه نداشته باشن تا اونو سرگرم کنن یکم استراحت بازم شام بپزن 

اخرسرم حقوق ندارن و همه میگن بیکاره 

شاغلا هم ک وضعشون مشخصه، هم بیرون‌کار میکنن یکمم خونه .. 

چرا اونا نمیگن من برم خونشون؟چرا اونا باید بیان اونا ما رو دعوتت کن ی چایی بدن منم خشونت حال میشم ول ...

ما شب نشینی بعد شام بدون دعوت میریم 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یه مدت روحیه مون به خاطر بعضی مسائل خیلی بد بود هفته ای یه بار می رفتیم خونه کسی ولی انقدر دخالت میکردن توی زندگی مون که تصمیم گرفتیم که سال تا سال هم زنگ بهشون نزنیم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

اونا کاراشون در طول روز میکنن  و اکثرا کسایی میرن دیدنی ک مث ما گرفتار مجازی نشدن شبا کلی وقت دارن 

بنظرم بعضی وقتا دیدنی رفتن خیلی رو روحیه ادم تاثیر میزاره حالا ماها ک نمیریم همش بیحالو کسلو افسرده ایم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

الان دیگه هیچکس بدون دعوت خونه ی کسی نمیره. مگر خونه مادر و خواهر

تازه هموناهم اگه آدم احساس کنه راضی نیستن، نمیره. اینو به این دلیل گفتم که بدونید بقول مادربزرگم آدما به روی باز میرن، نه درِ باز.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اونا کاراشون در طول روز میکنن و اکثرا کسایی میرن دیدنی ک مث ما گرفتار مجازی نشدن شبا کلی وقت دارن ب ...

اره برو هر شب شام درست کن براشون

تا خستگی از تنت در بره

هر سب کلی ظرف بشور تا خستگی از تنت در بره

الان دیگه هیچکس بدون دعوت خونه ی کسی نمیره. مگر خونه مادر و خواهرتازه هموناهم اگه آدم احساس کنه راضی ...

من اصلاروی بازی ندارم خیلی هم بد رفتار میکنم تا نیان ولی از رو نمیرن باز میان

دوست ندارم در خونه ام رو کسی باز باشه،اصلا دوست ندارم 

ی بار اونا نگفتن فلانی تو بیا چرا من باید در خونم باز کنم وقت و بی وقت

اره برو هر شب شام درست کن براشونتا خستگی از تنت در برههر سب کلی ظرف بشور تا خستگی از تنت در بره

سمت ما اکثرا بعد شام میرن شب نشینی من با چهارتا استکانو لیوان و پیش دستی خسته نمیشم ماشالله وقت همت کاریم دارم چ بیرون چ خونه فکرم خسته نباشه جسمم انرژی زیاد داره 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞