2777
2789

سلام دوستان من تازه فهمیدم باردارم 

کم کاری تیرویید دارم و لووتیروکسین مصرف میکنم 

امروز به دکتر زنان مراجعه کردم برای مکمل یدوفولیک تجویز کرده بهشم گفتم تیرویید دارم کسی بوده مثه من بوده باشه؟ مصرف این دوتا دارو مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

ممنون میشم جواب بدین🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا منم مشکل تورو داشتم دکتر غدد رفتم برام بدون ید رو تجویز کرد حتما برو تا برات عوضش کنه قرصتو

یعنی قرص یدوفولیک نباید بخورم عزیزم؟ دکتر زنان اینو تجویز کرد واقعا موندم هر دکتر یه چیزی تجویز میکنه منم بچه ی اولمه نگرانم 😔😔

دکتره یعنی اشتباه کرده؟🥺🥺🥺دوماه پیشم ازمایش تیرویید دادم tsh 20 بود🥲😩

Drhast دکترهای زنان جواب میدن

من تا جایی که می دونم کسی که لوو می خوره نیاز به مکمل ید نداره.

کم کاری دارید شما اگه tsh ۲۰. دو ماه بعد از شروع یا تغییر دوز دارو باید آز بدید. صبح ناشتا و قبل نمونه دادن لوو نخورید.

یعنی قرص یدوفولیک نباید بخورم عزیزم؟ دکتر زنان اینو تجویز کرد واقعا موندم هر دکتر یه چیزی تجویز میکن ...

نه نخور دکتر غدد گف ید برای کم کاری مضره نباید بخوری 

حتما برو تا قرصتو برات تغییر بده دکتر غدد برو 

منم زنان برام نوشت اما فوق تخصص غدد رفتم گف نباید بخوری 

تیروعید که خوب کار نکنه خیلی برای جنین مضره مواظب باش

نه نخور دکتر غدد گف ید برای کم کاری مضره نباید بخوری حتما برو تا قرصتو برات تغییر بده دکتر غدد برو م ...

اره بخاطره همین میترسم و نگرانم خدایی نکرده براش مشکلی پیش نیاره منم به این دکتر زنان گفتم تیرویید دارم ولی بازم این و برام نوشت اره حتما میرم پیش دکتر غدد ببینم اون چی میگه 

والا دکترا هر کدوم یه حرف میزنه ادم می مونه چیکار کنه خدایی قدیم ازین مسخره بازیا نبود حتی ازین مکملا نمخوردن بچه هاشون ماشالله سالم بودن الان دکترا ادمو میترسونن فقط😞😞😩😩

اره بخاطره همین میترسم و نگرانم خدایی نکرده براش مشکلی پیش نیاره منم به این دکتر زنان گفتم تیرویید د ...

منم به دکتر زنان گفتم میگفت نه مشکلی نیست بخور 

اونا تخصصشون یه چیز دیگه ست سردر نمیارن