2777
2789
عنوان

یک مرد چه قصدی می‌تونه داشته باشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 24 پست

بعضی مردا اینقدر بیمارن و کرم دارن که با همون صحبت عادی هم کارشون راه میفته لازم نیست کار دیگه ای کنن 

اینو من تجربه کردم خودم چون فکر میکردم طرف یوسف پیامبره ولی اینطوری نبود

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

وا ینی بررسی کرده اول ببینه ۱۵ سال کوچکتره بعد بره سراغش😑

میبینی طرف بهت میاد به ظاهر و به عقل بعد میفهمی ۱۵ سال کوچکتر هست اینجا دیگه قابل چشم پوشیه گرچه واسه سنین بالغ این اداها مسخره است نمیدونم سنو فلانو بیسار  گزینه خوبو بچسبین بابا همه تون از تنهایی خل شدین 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

متاسفانه همه جنبه جنسی این مسئله رو دارن میبینن 

یکی نگفت شاید حال دلشون باهم خوبه 

یکی نگفت به سن و سال نیست 

همه گفتن مرده اینجوری و اونجوری 

یکی نگفت شاید دختره دنبال عقده های خودشه 

یکی هم نگفت شاید کلا عشقی این وسط هست و اینها باهم حالشون خوبه 

در اخر هر مردی کار خودشو با زن میکنه ولی تا زمانی که اون زن بخواد 

تا زمانی که زن اجازه نده و نخواد  هیچ مردی نمیتونه 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
دویتش داشت یا ازدواج میکرد یا بی خیالش میشد زندگیشو هدر نمیداد وابسته ش کنه

بالاخره برای ازدواجم اول باید اشنا شد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

سلام

متاسفانه ادمای فاسد جنسی باعث بوجود امدن صدمات جبران ناپذیری به کودکان مان میشوند که یکی از انها اسماعیل محمودیه که در شهرساری زندگی میکنه..با ایجاد اعتماد پسره رو گول زده ودست کرده تو شلوار یه پسربچه کوچیک بعد هم اومده برا دوستاش با پررویی تعریف کرده که اره اوج میگیره وسیلاب شدش..با زور به پسره تجاوز کرده و چون پسره مقاومت کرده  بچه رو زده و بچه از ترس یه مدت شبا خوابش نمیبرد و از بیرون رفتن میترسید..ادم باید خیلی پست باشه که از اعتماد یه بچه سواستفاده کنه..الان اگه ازش بپرسین حاشا میکنه کلا فقط با اندام خصوصی بچه ها کارداره.. کلا خصوصی کاره ...متولد 72هستش و برا اینکه با دیگران اشتباه گرفته نشه یک خواهر داره به اسم نرجس.چاق و قد کوتاه هستش و یک جوش رو وسط صورتش داره سمت راست صورتشه اگه اشتباه نکنم و قدش حدود ۱۶۶ سانتیمتر هست و با ترفند دوست شدن پسرها رو فریب میده که اذیتشون کنه و تجاوز کنه دنبال بچه ها میره و تعقیب میکنه که طعمه اش رو شکار کنه..شکارچی بچه هاست و برا شکار بچه ها به شهرها سفرمیکنه و از روی شهوت و هوس به پسر بچه ها و دخترا نگاه میکنه و موهاش هم صافه و نگاهش به همه نگاه جنسی هست که دستمالیشون کنه..متاسفانه با یک روش خاص از حکم در رفته و خانواده اش هم بهش کمک کرده بشناسید این عوضی رو و به دوستان و اشنایانتون پخش کنین تا از وقوع جرائم اینچنینی جلوگیری بشه