2777
2789

از یه ماما رژیم دختر گرفتم ولی راستش نمیتونم کامل رعایت کنم

خودم سردیجات خیلی میخورم ولی شنیدم رحم سرد باشه دختر میشه و من نمیدونم رحمم سرده یا گرم.

یه پسر کلاس اولی دارم دوست دارم دومی دختر بشه اگه خدا خواست

رازیانه نوشته بخورم ولی نمیدونم خوبه یا نه؟

شیاف لاکتیک اسید گفته اونم پیدا نمیکنم اصلا

شماها چه تجربیاتی داشتین میشه راهنماییم کنید؟ممنونم یه دنیاااا🙏✨

خدایا هر آنچه را که دلم میخواهد به تو واگذار کردم و تو بهترین کسی هستی که آن را برای من به ارمغان می آوری...❤️

والا دختر من خداخواسته بود اقدام نبودم ببخشید ۲یا۳قطره بود که سریع خودمو شستم ولی چون فک نمیکردم باردار شم قرص نخوردم .

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دومی ناخواسته باردار شدم دختر شد🥰ولی شنیدم لبنیات زیاد باید مصرف کرد تو محلول آب و جوش شیرین بشین اگه اشتباه نکنم. محیط رحم باید قلیایی باشه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
حالا من دختردارم هم پسر سره دخترم خیلی هوارمیکنم

نه توروخدا دخترا ماهن

خدایا هر آنچه را که دلم میخواهد به تو واگذار کردم و تو بهترین کسی هستی که آن را برای من به ارمغان می آوری...❤️

من دومی ناخواسته باردار شدم دختر شد🥰ولی شنیدم لبنیات زیاد باید مصرف کرد تو محلول آب و جوش شیرین بشی ...

لبنیات معمولی مصرف میکنم زیاد اهل شیر نیستم ولی دوغ دوست دارم

به شوهرت بیشتر ربط داره با آب گرم رو به داغ حموم کنه کیفیت اسپرم هاش باید بیاد پایین

آره اینو شنیدم کاش همکاری کنه آخه برای اون فرقی نمیکنه

لبنیات معمولی مصرف میکنم زیاد اهل شیر نیستم ولی دوغ دوست دارم

همونم خوبه. پنیر ماست و دوغ مصرف کن

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بیشتر رو همسرت کار کن اگر گرم مزاجه و کمر سفت داشته باشه و نیازش زیاد باشه پسر میشه بیشتر بهش سردی ب ...

نه همسرم طبع ش خیلیییی سرده فک کنم من گرم باشم 

اگر دختردار شدی ب منم بگو بعدا

چشم حتمااا میام اینجا مینویسم🥺

2810