2777
2789

من درمورد خیلی مسائل حساسم بنظرم تربیت دختر خیلی برام راحتتره تا پسر چون ی حجی و‌حیایی هست ک نمیتونه هر‌حرفی بهم‌بزنه 

سال اول‌امسال و‌بشدت بشدت زیاد ترس و‌اسنرس این و‌دارم تو‌مدرسه با چ‌کسایی همنشین بهم‌دیگه چی‌میگن‌ متاسفانه خیلیی خیلیی زیاد شنیدم درمورد مدرسه پسرونه ک‌ ببخشدی باهم‌دیگ‌میرن دستشویی و😣😣😣😣😣من خیلی خیلی حالم بده 

پسرم ادم ترسویی تقریبا اینجوری نیست کسی بهش زور بگه بتونه از خودش دفاع کنه 

شوهرم میکه بخدا تو‌نبودی مدرسه پسرونه نمیدونی چقدر بده اک ببینن ی بچه مظلوم خیلی بهش زور میگن و‌اذیتش میکنن و‌حتی ممکن اجبارش کنن برا ی چیزایی واقعا حالم بده میترسم 

چجوری باید بهش بگم 

من خیلی بهش از اول‌همیشه میگفتم مودب باش با کسی دعوا نگیری و‌ازاین چیزا ولی الان بنظرم نیاز بلد باشه دقاع کنه از خودش 

میشه بگید چیکار کنم چی بهش بگم چجوری یاد بدم‌بهش 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

با پدرشه این چیزا

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با پدرشه این چیزا

شوهرم درست نمیتونه باهاش حرف بزنه 

خیلی زثرگو‌الان من هرچی بگم‌باارامش با بچه حذف بزن 

فقط میگه بزن هرکی و‌دیدی اذیتت میکنه بزن از دعوا نترس فحش داد فحش بده نمیدونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
2805
تو اینجور مسائل باباش باید باهاش صحبت کنه..

شوهرم نیمتونه اروم باهاش حرف بزنه چندروز پیش ی بچه بهش فحش داده و‌هولش داده پسرمن بهش گفته هرچی گفتی خودتی رفته ب مدیر گفته 

شوهرم‌ی دادو‌بیدادی میکرد ک چرااون فحش داده تو‌نگفتی توهم فحش داده چرا نزدیش الان باخودش میگه این بچه خوله

شوهرم درست نمیتونه باهاش حرف بزنه خیلی زثرگو‌الان من هرچی بگم‌باارامش با بچه حذف بزن فقط میگه بزن هر ...

بخدا همون راه باباش بهتره با هرکسی مث خودش من دختردارم پسر ندارم اما همسرم هی میگ بابا نزاری بزنن تورو  توام بزن😂

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
شوهرم درست نمیتونه باهاش حرف بزنه خیلی زثرگو‌الان من هرچی بگم‌باارامش با بچه حذف بزن فقط میگه بزن هر ...

ماهم تقریبا این حرفارو زدیم گفتیم زورنگو ولی خواستن زوربگن حسابشو برس خودمون پشتت هستیم