2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق گرفتن درسته یا ن

163 بازدید | 9 پست

ما مشکل اونجوری باهم نداریم ن خیانت ن خسیس ن هیچی 

ما فقط با هم تفاهم نداریم و دوست نداریم همو ..بنظرتون طلاق گرفتن ب آین دلیل درسته دلم میخاد عشق رو تجربه کنم 

اینم بگم الان نمیتونم جدا بشم ی دختر کوچولو دارم و پول و کار هم ندارم باید شاغل بشم ب درامد برسم بعد

بچه داری ، پول نداری ،شغل نداریفقط دوسش نداری ، جدا شدن منطقی نیست

اونوقت چند خط پایین رو نخوندی گفتم الان نمیخام جدا بشم ی کاری دارم شروع میکنم بعد ب درامد رسیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیگم نمیشه ها ولی فکر میکنی به کار و درآمد رسیدن راحته؟؟؟ اینکه هم بتونی کار کنی و دخترتو نگه داری هم هزینه یه زندگی رو بدی همم اونقدی وقت داشته باشی که برای پیدا کردن نیمه گمشدت بزاری!! تنها زندگی ادارع کردن سخته

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

از کجا معلوم بعدا عاشق بشی؟کیس مورد نطرت پیدا بشه؟اصلا عاشق شدی ولی رفتی تو زندگی دیدی تفاهم نداری یا مشکلات دیگه داره چی؟

بنطرم سعی کن بجای این حرفا روی خودت و شوهرت تمرکز کنی و سعی کنی رابطتونو بهتر کنی

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
اونوقت چند خط پایین رو نخوندی گفتم الان نمیخام جدا بشم ی کاری دارم شروع میکنم بعد ب درامد رسیدن

من با وضعیت الانت جواب دادم

مهم ترین موضوع که الان و آینده تغییر نمیکنه وجود دخترت است

میخوای طلاق بگیری بعد دوباره با عشق ازدواج کنی یا میخوای تنها بمونی؟ 

حضانت دخترت رو میدی به شوهرت یا خودت میخوای؟

از کجا معلوم بعدا عاشق بشی؟کیس مورد نطرت پیدا بشه؟اصلا عاشق شدی ولی رفتی تو زندگی دیدی تفاهم نداری ی ...

این مسایلی که شما گفتی دلیل موجه برای موندن و ادامه دادن نیس!! حالا این خانوم که مشگلی جدی نداره ولی مثلا منطقی نیس ما بگیم طلاق نگیر اگر خیانت دیدی چه معلوم که با بعدی ازدواج کردی باز خیانت نبینی!!! 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

نه درست نیست اگه بچه ای نداشتی شاید بیخودیم زندگیتو بهم نزن نه خیانت میکنه نه خسیسه خب پنجاه درصد رابطه درست برمیگرده به این دومورد که مرد خرجی بده یا خیانت نکنه من اخلاقشو نمیدونم ولی تا وقتی بچه داری یکمم به فکر اون باش طلاق گرفتن به این آسونیا نیست من دارم جدا میشم با اینکه شوهرم بهذقصد کشت با پتو بالش حتی با دستای خودش خفه ام میکرد سرکار نمیرفت کتک میزد فحشای ناموسی توهین تحقیر و هزار مشکل دیگه بچه ام ندارم ولی میگه طلاق نمیدم کارم شده پله های دادگاهو گز کردن فقط هیچیم به هیچی نصف موهام تو این چند ماه سفید شده هرروزم یه سال میگذره بیشتر به زندگیت فک کن 

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀