2777
2789
همین که فکرمیکنی محاله باعث میشه نرسیا چون تو خودت نمی بینیقانون جذب همه چیزه یادش بگیر ببین چه جوری ...

شما میتونی بعنوان کسیکه تجربه داره کمکم کنی؟

به یه فرد نیاز دارم.یه دوست که از خساستی تو اموزشش نداشته باشه و واقعا اگر رسیده ..یادم بده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما میتونی بعنوان کسیکه تجربه داره کمکم کنی؟به یه فرد نیاز دارم.یه دوست که از خساستی تو اموزشش نداشت ...

دوست عزیز فقط رو احساس لیاقت کار کن احساس لیاقت عزت نفسه اینو اوکی کنی تمام دنیا به کامت میشه

هرکی ام بهت گفت جذب جواب نمیده الکیه 

بهت این اطمینانو میدم عزت نفسش لنگ میزنه

دوست عزیز فقط رو احساس لیاقت کار کن احساس لیاقت عزت نفسه اینو اوکی کنی تمام دنیا به کامت میشههرکی ام ...

هوم .دقیقا.اره وقتی میخوام شروع کنم جملات شکرگذاری در مورد مسائل که مثلا بدست اوردم

مکث میکنم باورش نمیکنم

مثلا باخودم میگم خدایا شکرت که دانشجوی ممتاز فلان رشته هستم

بعد شک میکنم .میگم من انقدر درسخون نیستم و نبودم.محاله بشم و...‌.

در مورد یه اقایی که کراشمه.وقتی به جذبش و خوشبختیم با اون و ازدواج باهاش فکر میکنم.به این موضوع سرگرم میشم که ایا اون که از نظر مالی بالاتر از منه.میتونم قبولش کنم که خونمون بیاد خاستگاری که فقیرانس...

یا اینکه خانوادش قبولم میکنن ؟ و..

اصلا لایق ثروت بعداز ازدواج باهاش هستم؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
هوم .دقیقا.اره وقتی میخوام شروع کنم جملات شکرگذاری در مورد مسائل که مثلا بدست اوردممکث میکنم باورش ن ...

عزیزم خصوصی بهم پیام بده لینک چندکانال برات بفرستم که فایلاشونو تو تل گوش بدی