2777
2789

وای یادش بخیر ؛ غذای دانشگاه ما عالی بود مخصوصا قیمه بادمجون و زرشک پلو ؛ روی ته دیگ خورشت می ریختن برام   وای دلم خواست   آقای آزادی کجایی الهی که سلامت باشی مهربون

خدای مهربان، به خاطر تمام نعمتهای خوبی که به من دادی سپاسگزارم ، عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم دانشگاه پس چیه همش میگن عذاهاش مفت گرونه خیلی بد مزه و بی کیفیته من پسرم میخواد بره دانشگاه خیل ...

منو خواهرم خوش غذاییم داداشم قبول داره که ما سنگ هم بزارن جلومون می‌خوریم ولی بقیه دانشجو های دانشگاه ما هم راضی بودن واقعا خوشمزه بود منم داداشم خیلی بدغذا است واقعا خیلی اذیت میشیم ولی پسرتون می‌تونه ی روز بره شاید خوشش اومد

منو خواهرم خوش غذاییم داداشم قبول داره که ما سنگ هم بزارن جلومون می‌خوریم ولی بقیه دانشجو های دانشگا ...

خدا کنه خوب  باشه غذاهای دانشگاهشون 

اینکه سخت گیر نباشی خیلی خوبه متاسفانه من گیر دوتا بد ادای افاده ای افتادم 

احتمالا خوش غذا هستی🤣🥴 من چون وسواس داشتم نمیتونستم اصلا لب بزنم چندشم میشد

واقعاااااا؟؟؟؟ آخه بهداشتی ان که هرکس ظرف و ظروف خودش رو داره غذاهاشونم واقعا بهش میخوره بهداشتی باشه 

اینکه اره ولی در روز ی مدل؟ مثلا شنبه فقط زرشک پلوعه؟ یا ی غذای دیگم هست؟ معمولا باید دو مدل باشه، ح ...

نه والا فقط ی مدله الان که گفتید ناراحت شدم چرا دانشگاه ما فقط ی مدل دارهههه 

واقعا؟ آخه فقط به خوابگاهی ها سه تاش رو میدن ولی ما که ترددی هستیم فقط ناهار و صبحانه

اره واقعا.

الانم خیلی ناراحت شدم بابتش.

دارم گریه میکنم🤣😂

این قضیه مال تقریبا ۱۶  ۱۷سال پیشه ...

وااای که چقدر زود گذشت

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نه والا فقط ی مدله الان که گفتید ناراحت شدم چرا دانشگاه ما فقط ی مدل دارهههه

زمان ما ام دو مدل بود...

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
2810