2777
2789

من متاهلم یه سال رابطه ازاد دارم برا بارداری

قرار بود دیروز پریود بشم که نشدم ترشح سفید دارم هرزگاهی حالت تهوع کمر درد داشتم امروز صبح شلوار یکم خیس شده بود ترسیدم پریود بشم دیدم ترشح سفید رنگ آبکی بود دیروز آزمایش دادم منفی بود میترسم لطفاً راهنمایی کنید 

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار یک هفته بگذره،  پریود نشدی برو ازمایش بده. 😑😑😑😑🫤🫤🫤🫤

انقدر هم راحت همه چی رو ازاد و رها اینجا تفسیر و توضیح ندین. 😑

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

معلوم نمیشه باید حداقل یه روز از پریودیت بگذره آزمایش معلوم میکنه حالا یه تست بزن ولی فک کنم باردار ...

خدا از دهنت بشنوه شما کی رفتین ازمایش دادین فهمیدین باردارین؟

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بذار یک هفته بگذره، پریود نشدی برو ازمایش بده. 😑😑😑😑🫤🫤🫤🫤انقدر هم راحت همه چی رو ازاد و رها ا ...

ممنون ببخشید واقعا فکرم درگیره

منی که مجردم همینه بعد پریود ترشحات سفید عادیه و لزوما نشانه حاملگی نیست

اخ پریود نشدم که