2777
2789
عنوان

انحراف چشم کودک شش ماهه

106 بازدید | 21 پست

خانما امروز پسرم بردم بهداشت واکسن بزنه بعد بچم از خواب بیدار میشه چشم هاش پف داره امروز یه چشمش بیشتر پف داشت بعد زنه تو بهداشت بهم گفت بچه چشماش انحراف داره  ولی من اصلا متوجه انحرافی تو چشم بچم نشدم اعصابم دیگه بهم ریخته آنقدر گریه کردم که

واقعا به حرف اینایی که تو بهداشتن گریه میکنی؟

خدا رو شکر واسه پسرم اصلا بهداست نرفتم بس که چرا و پرت میگن 

یه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نه درست میشه نگران نباش

بچه دوست من تا ۱ سالگی چشاشو میدیدم انقد غصه میخوردم اما نمیگفتم بهش ، چپ بود قشنگ چشاش

درست شد وقتی بزرگ شد

بلد نیستن درست نگاه کنن حس میکنیم چپه

ولی حتما تحت نظر دکتر بزارش

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر واکسن بردمش

واکسن بزن و بیا بیرون

به حرفشون اهمیت نده

من واسه همون واکسن هم دیگه میرم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
گریه نداره عزیزمهر وقت بردی دکتر بهش نشون بدهاگه هم داشت با یه عمل ساده خوب میشه نگران نباش

اصلا انحراف نداره الان چند بار چک کردیم خانوادگی ولی نمی‌دونم چرا بهداشت همچین حرفی زد تازه بهم گفت فردا بینایی سنجی داریم حتما بیارش امکان داره بخاطر بالا رفتن آمار بهم اینجوری گفته که ببرمش 

بهداشتی ها یه مشت بی سوادن اصلا به حرفاشون اهمیت نده

اصلا انحراف ندارم الان چند بار چک کردیم خانوادگی ولی نمی‌دونم چرا بهداشت همچین حرفی زد تازه بهم گفت فردا بینایی سنجی داریم حتما بیارش امکان داره بخاطر بالا رفتن آمار بهم اینجوری گفته

نه درست میشه نگران نباشبچه دوست من تا ۱ سالگی چشاشو میدیدم انقد غصه میخوردم اما نمیگفتم بهش ، چپ بود ...

اصلا انحراف نداره الان چند بار چک کردیم خانوادگی ولی نمی‌دونم چرا بهداشت همچین حرفی زد تازه بهم گفت فردا بینایی سنجی داریم حتما بیارش امکان داره بخاطر بالا رفتن آمار بهم اینجوری گفته

اصلا انحراف ندارم الان چند بار چک کردیم خانوادگی ولی نمی‌دونم چرا بهداشت همچین حرفی زد تازه بهم گفت ...

اصلا اهمیت به حرفاشون نده

دکتر بردنی بگو چک کنه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی