2777
2789
عنوان

نمونه طراحی ها و نینی یار میاین این تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 34 پست
https://www.ninisite.com/123

سلام نینی یار عزیز

میخواستم یه چیزی به شما بگم ، فارغ از تمام این بحث ها و شوخی ها و اینا

در مورد تصویر سازی هست ، من نظر خودمو میگم ، توی مجازی ، وقتی طرف با کسی چت میکنه و اون طرف یک تصویر پروفایل داره ، اون نفر اول براساس تصویر پروفایلی که از نفر مقابل میبینه توی ذهن خودش ، یه تصویر میسازه و اگه بعدا اون عکس عوض بشه ، بنای باورهای ذهنی طرف کلا خراب میشه . این نظر منه ، البته هر کسی یه نظر داره راجع به این موضوع ولی نظر من این بود.

ممنونم بابت لینکی که گذاشتین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ما همگی با پدیده ای به نام هوش مصنوعی اشناییمهرچی بگیم با اون بیاری ب چ دردی میخوره چ چالشی دا ...

دوست عزیز ، از حرفم ناراحت نشو

شوخی کردم ، منظورم این بود که ، بذار از اول یه ماجرایی رو تعریف کنم ، نمیدونم یادته یا نه ولی چند سال قبل ، یه کلیپی توی مجازی پخش شد که بارش بادنجون از آسمون ، اون زمان اون کلیپ خیلی سروصدا کرد ، من واقعا نمیدونستم اون کلیپ ساختگی هست ، ضمن اینکه اخباری وجود داره که بعضی طوفان ها هستن که باعث میشه توی یک شهر همزمان با بارش باران ، ماهی از آسمون بباره ، من اون زمان فکر کردم که این اتفاق هم مثل اونه.

برعکس نظر شما ، من موافق این نیستم که همه با پدیده هوش مصنوعی اشنا هستن ، اگه یه تصویر خیلی خیلی واقع گرا باشه ، شما بر چه اساس تشخیص میدین که این تصویر واقعی هست یا با هوش مصنوعی ساخته شده ؟ وقتی قدرت اینو ادم نداشته باشه که تفیکیک کنه که کدوم واقعی و کدوم با هوش مصنوعی هست ، میدونی چه فاجعه ای میتونی رخ بده؟

منظورم این بود ، اگه یک تصویر یا یک ویدیو ساخته شده با هوش مصنوعی ، شما رو در تصمیم گیری به اشتباه بندازه چی؟

سلام نینی یار عزیزمیخواستم یه چیزی به شما بگم ، فارغ از تمام این بحث ها و شوخی ها و اینادر مورد تصوی ...

بله میدونم من کلا مدام تصویر پروفایلمو تغییر میدم تا یه تصویر ازم نسازن بی نهایت تصویر ازم تو ذهن کاربرا باشه که نی نی یار 5 خیلی خوبه خفنه مهربونه و ...  

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دوست عزیز ، از حرفم ناراحت نشوشوخی کردم ، منظورم این بود که ، بذار از اول یه ماجرایی رو تعریف کنم ، ...

دوست عزیز

اگه کامنت منو خوندی ، فقط میتونم بهت بگم من بعد ، هیچ عکس ، فیلم ، لایو و تماس زنده مجازی ( حتی تماس صوتی ) به هیج عنوان قابل اعتماد نیست

امیدوارم هنوز هم فکر نکنی که بگی من میدونم همه اش با هوش مصنوعی هست ، اگه یکی با صدای عزیزترین کسی که بهت زنگ زد و ازت پول خواست ، یا هر مورد شبیه به این که با هوش مصنوعی بود ، میدونی چی میشه ؟ نه

امیدوارم از این فکر دست بکشی که بگی " حالا که چی  ، میدونم با هوش مصنوعی هست "!