2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نیاز به راهنمایی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم ،هنوز سنت خیلی کمه ،باید همه فکرت رو درست باشه

در نهایتش این بود که ازدواج میکردید ،خب بعدش چی؟؟؟

ببین عزیزجان ،این موضوعات کاملا طبیعیه ،من و دوس پسرم تقریبا ۲ سال باهم بودیم ،کات ک کردیم هردومون داغون شدیم ،اون روزا میگفتم من دیگه میمیرم ،ب خدا بابام حرف میزد من یادش میفتادم گریه میکردم😂😂😂😂

خلاصه که ی روز اومدم همه اخلاق مزخرفش رو نوشتم ،و چند مدت فقط اینو میخوندم و هی اضافه هم میکردم و الان کلا نمیخوامش 

البته سنت خیلییی کمه ،خودتو انقدر زود درگیر این موضوعات نکن ،اتفاقات بدی ممکنه برات پیش بیاد

🥲اما من فکرنمیکنم کسی بتونه جاشو واسم بگیره

ما هممون همین فکر رو میکردیم وقتی سن تو بودیم   

عزیزم به فکر درس و دانشگاه و پیشرفت خودت باش. فعلا سنت خیلی کمه برای این حرفا.

میدونین ایشون هزاران بار دل من رو شکوندن اما من اصلا برام مهم نبود و هرسری غرورم رو میزاشتم کنار و ب ...

اگه الان بگه من میام خواستگاریت،تو همین سن ازدواج میکردی؟واقعا این کارو با خودت میکردی؟شما هنوز شخصیتت علایقت و اهدافت کامل نشده هنوز تو مرحله رشدی از همه نظر چطور اصلا ب ازدواج و رسیدن فکر می‌کنی عزیزم.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اگه الان بگه من میام خواستگاریت،تو همین سن ازدواج میکردی؟واقعا این کارو با خودت میکردی؟شما هنوز شخصی ...

نه میدونین ب من گفته بود که درستو تموم کنی ازدواج میکنیم

۳ ماه با هم بودیم نتیجه شم شد همین ک گفتم🥲