2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین نیاز به راهنمایی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم ،هنوز سنت خیلی کمه ،باید همه فکرت رو درست باشه

در نهایتش این بود که ازدواج میکردید ،خب بعدش چی؟؟؟

ببین عزیزجان ،این موضوعات کاملا طبیعیه ،من و دوس پسرم تقریبا ۲ سال باهم بودیم ،کات ک کردیم هردومون داغون شدیم ،اون روزا میگفتم من دیگه میمیرم ،ب خدا بابام حرف میزد من یادش میفتادم گریه میکردم😂😂😂😂

خلاصه که ی روز اومدم همه اخلاق مزخرفش رو نوشتم ،و چند مدت فقط اینو میخوندم و هی اضافه هم میکردم و الان کلا نمیخوامش 

البته سنت خیلییی کمه ،خودتو انقدر زود درگیر این موضوعات نکن ،اتفاقات بدی ممکنه برات پیش بیاد

🥲اما من فکرنمیکنم کسی بتونه جاشو واسم بگیره

ما هممون همین فکر رو میکردیم وقتی سن تو بودیم   

عزیزم به فکر درس و دانشگاه و پیشرفت خودت باش. فعلا سنت خیلی کمه برای این حرفا.

میدونین ایشون هزاران بار دل من رو شکوندن اما من اصلا برام مهم نبود و هرسری غرورم رو میزاشتم کنار و ب ...

اگه الان بگه من میام خواستگاریت،تو همین سن ازدواج میکردی؟واقعا این کارو با خودت میکردی؟شما هنوز شخصیتت علایقت و اهدافت کامل نشده هنوز تو مرحله رشدی از همه نظر چطور اصلا ب ازدواج و رسیدن فکر می‌کنی عزیزم.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
اگه الان بگه من میام خواستگاریت،تو همین سن ازدواج میکردی؟واقعا این کارو با خودت میکردی؟شما هنوز شخصی ...

نه میدونین ب من گفته بود که درستو تموم کنی ازدواج میکنیم

۳ ماه با هم بودیم نتیجه شم شد همین ک گفتم🥲