2777
2789

سلام

اول اینکه مرسی که وقتتون رو گذاشتین و تاپیکم رو باز کردین

خب عزیزان ببینید من مدتی بود با یه اقا پسری اشنا شده بودم و خب در رابطه بودیم:)خیلی رابطمون خوب بودا تا یه جایی

ولی مثلا‌دعوا میکردیم به من تو دعوا میگفت من اصلا از اول هیچ حسی بهت نداشتم و علاقه ای بهت ندارم و اینا

و خب اینا اصلا به کنار چون بعدش اشتی میکردیم میگفت دروغ گفتم و ...

ببینید دوروز پیش به من پیام دادن که لطفا منو فراموش کن و ما به درد هم نمیخوریم:)ازش دلیلش رو پرسیدم به من گفتن که نمیخوام بیشتر از این وابسته م بشی و من مادر پدرم یکی دیگه رو برام پیدا کردن و میخوام باهاش ازدواج کنم...و راضی به ازدواج با فرد غریبه نیستن...

من واقعا نمیدونم باید چیکارکنم از دوریش دق کردم:)سرکلاس درس یادم میاد یهو میخوام بغض کنم..پیش مامانم یادش میوفتم گریم میگیره یا هرجایی که برم یادش میوفتم گریم میگیره...واقعا نمیدونم باید چیکارکنم

عزیزم دیگه پیگیرش نباش خدا به دلت صبر بده میدونم خیلی سخته اما لیاقت تورو نداشته 🫂🫂🫂🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم میگم آخیش نمی دونستم چطور بهت بگم به خواستگار خوب دارم خانوادم هم جوابشون مثبت هست ولی من از ...

میدونین من اصلا نمیتونم فراموششون کنم😭همین الانم داره گریم میگیره

بخدا که من گناه دارمخیلی با دل من بازی کرد ایشون💔🥲هیچوقت حاضر نیستم ببخشمش

منم وقتی دیدم که وام واینستاد فراموشش کردم حالا وقتی به بیست سال پیش فک میکنم میبینم چه قده گناه داشتم ،چه قده ساده بودم ،کلن آدم نباید وابسته کسی بشه تا اون آدم خودشو ثابت کنه تو سختی ها زندگی ،

چند سالته عزیزم

میدونین ایشون هزاران بار دل من رو شکوندن اما من اصلا برام مهم نبود و هرسری غرورم رو میزاشتم کنار و بهشون برمیگشتم، بهشون گفتم که تو میدونستی ما به هم نمیرسیم و قراره آخرش اینطور بشه چرا اومدی تو زندگیم یا اصلا همون اولا ولم نکردی بری؟گفتن ک تو نزاشتی و این چرتو پرتا..

2810