2777
2789
عنوان

پسرم چهار دست و پا نرفت

464 بازدید | 60 پست

تورو خدا اگه کسی تجربه ای داره بگه

چند روز دیگه ۱۵ ماهش کامل میشه

با وسیله ها راه میره،بین منو باباش حتی تا ۸ قدم هم مستقل میره

ولی سینه خیز و چهار دست و پا نداشت

خودش تنهایی نمی تونه از حالت خوابیده به حالت نشسته بیاد

خودش تنهایی نمی تونه بایسته

کسی این مدلی بوده بچش؟

باور کن عیب و ایراد نداره

🥴🥴🥴🥴

بعضی بچه ها راه افتادن شون با قدم برداشتن هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچم رو به خطر رفلاکسش اصلا به شکم نمیذاشتم.  سینه خیز و اینا نرفت. یک سال و ۵ ماهگی راه افتاد.

دیگه وقتی بچه رو پاش میایسته  با کمکتون هیچ مشکلی نداره. بهش غذاهای مقوی و با تجویز پزشک یه مکمل ویتامین دی و کلسیم بده

خواهر من دوتا دختر داره با فاصله ی ۸ سال هر دوتا شون چهار دست و پا نرفتن دیر هم راه افتادن حدود ۱۸ ماهگی راه رفتن 

هیچ مشکلی هم نداشتن فقط تنبل بودن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

نگران راه نرفتنش نیستم،حتی تا دو سال هم میگن راه داره

نگران اینم که از حالت خوابیده نمی تونه خودشو بلند کنه بشینه

اتفاقا نشستن رو زود یاد گرفت(۶ماهگی)

ولی خودش دستاشو نمی ذاره زمین از حالت خوابیده بلند شه بشینه

غلتیدن هم زود بود،و الان شبا تو خواب مرتب غلت میزنه،و اگه جای زیادی برای غلت نداشته باشه بیدار میشه