بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست طلاق از طرف زوج دو حالت داره یا یک ادله قانونی داره و یا اینکه نداره و همینطوری میخواد طلاق بده. در هر دو صورت یه هزینه بسیار سنگین رو باید متقبل بشه اما در مورد زمانش فرق داره اگه ادله داشته باشه بین یک تا دوماه طول میکشه اما اگه همینطوری باشه بسته به رضایت و همکاری زوجه از 7 ماه تا یکسال زمان میبره.
البته در عمل کمتر از یک درصد طلاق های ثبت شده از طرف مرد هست.
من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
ببخشید عزیزم منطوز از هزینه سنگین چیهمثلا مهریه قسطی بندی شده باشه
هزینه سنگین مهریه هست مرد باید مهریه بده وگرنه نمیتونه طلاق بده علاوه بر اون نحله و اجرات المثل هم هست که احتمالا چون شما دوشیزه هستی تعلق نمیگره.
اگه زوج بخواد طلاق بده معمولا قسط ها رو سنگین در نظر میگیرین مثلا میگن 10 سکه پیش بده و هر شش ماه یک سکه البته چون دوشیزه هستی نصف مهریه تلق میگره. نفقه دوره عقد رو هم باید بده.
من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی