2777
2789
عنوان

حس مادری من عادیه یانه

172 بازدید | 12 پست

من خیییییییلی ب بچم وابستم  وقتی میخوابه میخام بمیرم دلم میگیره  هی ب نبودنش فک میکنم. کلا دلم براش میسوزه. وقتی بدون اون تا سرکوچه حتی میرم  نگرانش میشم حرف میزنه میخام خودم فدا کنم کلا خیلی خیلی دوسش دارم اصن نمیدونستم مادرشدن اینجوریه. اسباب بازیا یا لباساشو میبینم بیخودی دوس دارم گریه کنم. میخابه میرم مسواکشو بوس میکنم. مامانم اینجوری نبود من عذاب میکشم. صب تاشب قربون صدقش میرم.  خیلی خیلی اذیت میکنه ها      چون مادرم عادیم یانه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس داشتنم حدی داره بعله مادریم ولی نه من در این حد نیستم...

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

شما خیلی وابسته ای 

هم به ضرر خودته هم به ضرر پسرت

فردا بزرگ میشه میره دنبال زندگیش نمیشه که همه جا دنبال باشی یا نبود دلتنگ بشی ، فردا پسرت میشه یک مرد وابسته که از عهده خودش بر نمیاد 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی