2777
2789
عنوان

خودم دوختم قشنگه 🙊❌️عکس

391 بازدید | 18 پست

بچه ها من مائدم یه دختر روستایم که از این کیفای دست دوز میدوزم کاملا چرمن همشم با دست میدوزم 🥹

تو همین سایتم مش تری داشتم تاپیکای قبلیم گذاشتم🥹🫀کلیم دخترای با محبت و عشق لودندورف ک حمایتم کردن از لحاظ انرژی دادن 🥹🫂

منم همیشه تاپیکامو این موقع میزنم مزاحم کسی نباشم 

کارام خوبه فقط پی جم کوچیکه دیده نمیشه شماازاینا نمیخوایین؟باهاتون راه ميام 

این روبیکا https://rubika.ir/gildacharm1375

این اینس تا maede._.leather

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@اوج_آسمان @ومپایر_اعظم‍ @دختر_روزهای_بارانی۲۰ @sanazaam

هعییی پولام ته کشیده کفگیرا همه ته دیگه ... 🥺

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
هعییی پولام ته کشیده کفگیرا همه ته دیگه ... 🥺

اهیییی

ایشالله ک باز پرمیشه حسابتتت😍

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

@زن_ممدقولی @برفیسابق @seta1384 @من_ملکه455

سلاااممم زیبااا✨️🤍

اسی خیلییی قشنگن 😍🥲

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

@زن_ممدقولی @برفیسابق @seta1384 @من_ملکه455

خیلی قشنگه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810