2777
2789
عنوان

چقدر خوبه ک کنار همسرتون شبا میخوابید قدر نمی‌دونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فککر می‌کنی معمولا متاهلی تنهاست ک بچه داره چون همه ی دغدغش میشه بچه وقتی بچه داری یک جوری ناراحتی و ...

چ حرفا کی گفته مایه عذابه اتفاقا تو زندگیم چیزی ک باعث میشه غمام یادم بره وجود پسرمه تا قبل دنیا اومدن پسرم تمام عشقا سوتفاهم بود چون بعداومدنش چیزیو تجربه کردم ک نمیتونم توصیفش کنم فقط کسایی ک مادرن میفهمن چی میگم 

حالا من امشب شوهرم دهنشو گذاشته در گوشم قربونش برم چقدم داره خروپف میکنه😬😬😬🤣🤣🤣🤣متاهلی اینم ار ...

کاش میشد ویس داد یه طرف شوهرمه طرف دیگ پسرم ک سرماخورده و اونم خروپف میکنه😂

خب الان دل یه ادم مجردو اب کنیم خوبه؟الان فکر میکنه چه خبره؟

اخه جنبه ی منفی هم بگیم که دلش و اب نکنیم زدش کنیم اینجوری خوبه؟ 

واقعیت هارو همه رو باهم باید گفت دیگه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خب آدم از کجا بشناسهمث اینکه بعضیا تو دوره نامزدی خود واقعیشونو نشون نمیدن

میشه 

حتی سنتی هم باشه وند قرار باهاش میری بیرون حتی با مادر 

مثلا رستوران ،باید ببینی کجا میبره چی میگیره ب جایی کسیی نگاه کردی چیکار میکنه اگر شکاک بودنو  پنهان کنه نمیگه بهت چرا نگاه کردی ،اونم نگاه میکنه ببینه ب چی نگاه میکنی 

پول دادن باید دید چطور خرید میکنه ای میخره ابمیوه ،بستنی چ نوع بستنی،نظرت رو میپرسه یا ؟ حین رانندگی زیاد بوق میزنه یا نه ک عصبی بودنشو نشون میده 

تو یه رستوران و یه رانندگی راحت میشه این چیزا رو پیدا کرد 

خیلیا دوست ده ساله بودن ازدواج کردن شوهره یا زنه بد دل شکاک بوده یا وسواسای بد 

زندگی زهر شده 

و طلاق 

فیلم ملی و راههای نرفته اش رو دیدی؟ بدون شناخت با این ک دوست بودن 

رفتارای عیرعادی پسر رو میدید ولی نادیده گرفت 

زندگی الکی نیس دوروز نیس 

خیلیا ک مجردن و زندگی خوبی دارن با پسری بد یا دختری بد اشنا میشن 

دریغ از اینکه بدونن زندگی متاهلی دیگه پول بابایی و پیر اومدن دیر.رفتنا قهر کردن و بلاک و واین چیزا تمومه باید بستزی و بسوزی یا طلاق و حسرت انتخاب بد و عاشقی کورکورانه

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
میشه حتی سنتی هم باشه وند قرار باهاش میری بیرون حتی با مادر مثلا رستوران ،باید ببینی کجا میبره چی می ...

درسته مرسی

اره چن بار هم دیدم و همیشه میگم باید تو مدرسه برای دخترای نوجوون پخش کنن آگاه بشن

گرچه تو اون سن آدم کر و کور میشه

درسته مرسیاره چن بار هم دیدم و همیشه میگم باید تو مدرسه برای دخترای نوجوون پخش کنن آگاه بشنگرچه تو ا ...

درسته 

فقط مختص دخترا نیس 

خیلی پسرا هم اذیت میشن 

ک پسره طفلی با دختری ازدواج میکنه ک شکاکه بددله زن شکاک بدتر مرد شکاکه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
درسته فقط مختص دخترا نیس خیلی پسرا هم اذیت میشن ک پسره طفلی با دختری ازدواج میکنه ک شکاکه بددله زن ش ...

کلا شک خیلی بده

من مجردم نمیدونم اسمش چیه خودم فک میکنم بدبین شدنه 

فک میکنم همه مردا خیانتکارن و دیر یا زود زندگی و زن و بچشون براشون تکراری میشه میرن سراغ یکی دیگه

خداروشکر تو اطرافیان همچین موردی نداریما ولی چون تو سایت خوندم این حس رو دارم بخاطر همین از اسم ازدواج هم میترسم 

کلا شک خیلی بدهمن مجردم نمیدونم اسمش چیه خودم فک میکنم بدبین شدنه فک میکنم همه مردا خیانتکارن و دیر ...

زن و مرد هول و خاین بد چیزیه ولی قرار نیس همه مریض باشن 

انتخاب درست بکن 

میتونی وقتی با کسی اشنا شدی برا ازدواج یه جلسه پیش مشاور برید 

من نرفتم ولی

کتاب معجزه صمیمیت رو خوندم و از رو اون انتخاب کرردم