ازونجایی که دارم مادر میشم😐😂(مجردم دوستان ولی از ابجیم و بچه فامیلمون نگهداری میکنم)
ی سری ایده مناسب اوردم برای تغذیه مدرسه بچه هاتون.(البته همون لقمه سنتی پنیر و ی هویج درسته بسیار هم پسندیدس و خیلیم خوبه. ولی اگر مادران دغدغه مندی هستید که خب)
بچه ما 8سالشه و دومه. اینا چیزاییه که من شب و گاهیم صبحا براش اماده میکنم که فردا ببره
شنبه: نون تست یکم برشته و کره فندق و عسل (نوتلا هم اگه دارید خوبه) یا کره بادوم زمینی. چون شنبه کلا روز رو مخیه ی چیزی بدید که خوششون بیاد و انرژی بگیرن. همراه با سیب و یدونه نارنگی.
یکشنبه: لقمه تخم مرغ ابپز یا سیب زمینی. یا نون و پنیر و گردو یا سبزی با پفیلا یا بیسکوییت ترد نمکی و یدونه نارنگی
دوشنبه: اگه غذاتون نونی بوده مثل کتلت یا کوکو که همونو بذارید. ولی اگه نه من کره بادوم زمینی و نون تست و موز حلقه شده و عسل میذارم. با یدونه نارنگی
سه شنبه: کیک خونگی یا بازاری و شیر یا شیر کاکائو و بازم نارنگی. پنکیک هم خوبه. میتونید ی امروزو پول بدید از بوفه مدرسشون خرید کنن تفریحی
چهارشنبه: کره و مربای هویج و گردو. یا کره و عسل و کره گردو. موز و عسل یا خرما لای نون تست با چوب شور یا بیسکوییت ترد نمکی و سیب و نارنگی🥰
خداوکیلی من زن زندگی نیستم؛ مادر زندگیَم😂