2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست
صبح موقع سرکار رفتن شوهرت بده بچتو ببره خونه مامانت یا ماشینو همسرت برا شما بذاره قبل اینکه بری مدرس ...

خونه مامانم یه ربع فاصله داره..هیچجوره دوتامون نمیرسیم ببریم😭بخدا اصلا نمیدونم چکار کنم قید معلمیو جایگاهو پولو بزنم یا حساسیتم از بچمو کم کنم

نه متاسفانه سنش بالاست..اعتمادی هم ب قدیمیا ندارم میدونی ک از هیچی ترس و واهمه ندارن

سلام دوستان من میخوام اداما تحصیل بدم و یه رشته بخونم بنظرتون علوم تربیتی بخونم برا معلمی یا حقوق بخونم ممنون میشم راهنماییم کنین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من خونه مادرم دوره😢همسرم هرروز سرکاره..نمیدونم چکار کنم یه لحظه وسط درس خوندن استپ کردم حسابی و ...

نه ناامید نشو ادامه بده اگر علاقه داری واقعا 

نهایت میذاری مهد 

نه نمیشه اگر معلم باشی اگر مدیر یا معاون باشی شاااایذ بتونی

ما اینجا شهرستانمون کوچیکه مشکلی از لحاظ اینک ببرم نبرم ندارم..فقط اینک ادم میتونه اصن تدریس کنه با وجود بچه؟ چون من میخوام اموزگار ابتدایی بشم

سلام دوستان من میخوام اداما تحصیل بدم و یه رشته بخونم بنظرتون علوم تربیتی بخونم برا معلمی یا حقوق بخ ...

روانشناسی بخون که هم معلم می تونی بشی هم دبیر هم مشاور مدرسه هم کلینیک بزنی 

خونه مامانم یه ربع فاصله داره..هیچجوره دوتامون نمیرسیم ببریم😭بخدا اصلا نمیدونم چکار کنم قید معلمیو ...

یه ربع راه خیلی دوره نیم ساعت زودتر آماده میشی فوقش 

ازالااان داری جوش سال دیگه میزنی 

من مادرم معلم بود و خودمم معلمم اینجوری بگم نمیزارم هیچوقت بچه دار بشم چون واقعا سختی کشیدم مگر اینک ...

میشه لطفا دقیق از مشکلاتی ک برات پیش اومده بم بگی؟

کاش من قبول میشدم اونو حل میکردم

اسی چه رشته ی  خوندی؟

منم باردارم  یه بچه ی دیگم دارم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

من باشم نمیرم سرکار‌ فرشته های کوچولو چ گناهی دارن.

دخترم و دوستش باهم میرن مهد.

من خانه دارم و مادر اون معلم.

بیچاره پر پر میزنه بیاد خونمون موقع اومدن غذای گرم بخوره.

موهاشو یاد دادن خودش الکی میبنده چون مادرش قبل اون میره روستای اطراف معلمه.

مادرش خیلیم خودشو میگیره ک جایگاه اجتماعی دارم و پول و ... در حالی ک بچش اصلا راحت نیست.

ب نظر من نرو سرکار . گناه داره بچت

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳